Kesän ihanuutta

Heihei mitä kuuluu?! Tänne oikein hyvää. Toukokuu on tarjonnut parastaan ja auringonpaiste on saanut pisamat poskille ja hymyn huulille. :) Viime aikoina olen kyllä istunut myös nenä kiinni ruudussa opintoihin liittyvien hommien vuoksi, mutta josko välillä vähän kirjoittelisi astetta kevyempää. Eilen kävelin kaupungilla ja iloitsin siitä ihmispaljoudesta mikä kaduilla näkyy. Porukka istuu jätskillä, kahvilla taikka terdellä nauttien kesäauringosta. Ihanaa, kun kesä saa meidät tosiaan nauttimaan juuri tästä hetkestä! Ja mikäs tässä nautiskellessa, kesäkelit on nyt kohdallaan. Nautitaan nyt, kun juhannuksena kuitenkin on jo jäätävän kylmä.. ;) Pessimisti ei pety vai miten se oli. ;) 

Mutta hei, mitäs tänne viime aikoina onkaan kuulunut. Töitä ja opintoja, mutta myös..

Aamubrunssia ystävän kanssa,
istuttiin terdellä tunti jos toinenkin. 


Avovesiuinnin ihanuutta. 
Huippua, kun vesi alkaa tuntua jo lähes lämpimältä. Rehellistä rentoa vapaapäivää aurinkoa ottaen ja käen kukkumista kuunnellen 


Maukasta grilliruokaa ulkona nautiskellen
 Ai että kesä on kyllä vaan niin ihanaa aikaa! 
Nautitaan!

Mainiota kesän jatkoja kaikille!:)

Kommentit

 1. Ihania kuvia! Tekee mieli uimaan, mutta veikkaan, että ilman märkäpukua olisi vielä aika vilpoista ainakin meressä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo, ilman märkäpukuakin oon myös uinut ja onhan se vilposta. ;)ja meri kyllä taatusti varsinkin..

   Poista
 2. On kyllä kesäistä meininkiä! :) Pitäis varmaan itsekin aloittaa grillikausi, sen verran hyvältä näyttää maissit ja muut.. namskis. Jatkuispa nää lämpimät ilman niin luonnonvedetkin lämpenisivät nopsaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ollut niiiin kesän tuntua monessa suhteessa. Grillailtu jo moneen otteeseen. Suosittelen! Kävin keskiviikkona uimassa ja lämmön vaikutus tuntui jo merkittävästi. Ihan hämmästelin, miten lämpimältä vesi tuntuikaan. Mutta jospa aurinko paistelisi myös kesäkuussa, niin muutkin uskaltautuisi uimaan. :)

   Poista
 3. Ihania kesätunnelmia siellä!! <3 Mun on pitänyt tulla jo pitkään kommentoimaan, mutta tällä hetkellä nämä blogien lukemishetket on hieman rauhattomampia ja nopeampia kuin aikaisemmin pikkuneidin lähdettyä liikkeelle, joten kommentointi on jäänyt! Kesä on kyllä niin ihanaa aikaa, just fiilistelin sitä myös omassa blogissa! Muutama päivä alkuviikosta mökillä ja tuntui ihan kesälomalta! <3 Ja parasta, että vasta on toukokuu!!:) Niin huippua! Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hyvin ymmärrettävää, että pikku neidin kanssa ei oikein ennätä näpytellä. :) Mutta ihana kun nyt tuli sopiva hetki ja kommentoit! <3 Ja niiin..nyt toukokuu ja monta ihanaa kesäistä juttua ennättänyt kokemaan. Sun mökkielämä on tosiaan luksusta ja niiiin kesää!!! :)

   Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 4. Kiitos hyvää kuuluu. Toukokuu on ollut loistokuu kaikin puolin. Kelit ovat hellineet, luonto kukoistaa, linnut livertää. Sain juuri 3 vuotta kestäneet opintoni päätökseen, sain nauttia lomailusta ennen takaisin töihin paluuta ja tein ihanan reissun Italiaan. Ihan mahtavaa! Talven aikana ajoittain vaivannut stressi on tipotiessään ja mieli on todella rentoutunut. Ihanaa, että sinäkin olet saanut nauttia toukokuun ihanuudesta jo täysillä. Olispa koko kesä yhtä ihana kuin tämä toukokuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka mukava kuulla monesta ilon aiheesta, kesäisistä tunnelmista ja Italian reissustakin.. sekä siitä että mieli on niin rentoutunut. Se on aivan mahtava kuulla. Erityiset onnittelut myös opintojen päättymisestä!Toivotaan tosiaan, että kesä jatkuisi toukokuun kaltaisena, yhtä kauniina! Tosin olen kyllä varautunut jo kesäkuun perinteisiin sateisiin, ja etsinyt hyvää kesäluettavaa. No tuli mitä tuli, nautitaan nyt tästä hetkestä! :)

   Poista

Lähetä kommentti