Satu

Olen Satu, juoksubloggaaja. Kirjoitan blogia omaksi ilokseni ja toisia innostaakseni. Virkistyn luonnossa tahkoamalla polkuja joko rinkka selässä tai juoksujalkaa. Nautin luonnon lumosta ja hämmästelen maisemien kauneutta.

Kirjoitan juoksuharjoittelusta, fiilistelen luonnon lumoutta ja jaan arkisia onnen hetkiä. Joskus teksteissä ote on myös syvällisempää. Tarkoituksenani on omalla positiivisella esimerkilläni kannustaa lukijoita liikkumaan. Välillä haastan myös pohtimaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä.

Tärkeintä blogissani on hymyn ja hyvän tuulen välittäminen. Toivon, että rakkaus luontoon ja luonnossa liikkumiseen huokuu teksteistäni.

Kutsun itseäni elämäntapaliikkujaksi, joka janoaa uusia elämyksiä. Harrastin pitkään salibandya, mutta lopulta hurahdin kestävyysliikkumisen pariin. Olen juossut lukuisia puolimaratoneja, pari maratonia, testannut triathlonia ja swimrunia. Kertaalleen olen juossut myös ultramaratonin. Rakastan liikkumisesta luonnossa monin tavoin ja innostun uusista haasteista ja elämyksistä.

Blogissa edetään askel kerrallaan kohti uusia seikkailuja ja ikimuistoisia elämyksiä.
Tervetuloa seuraamaan blogiani ja ihastelemaan kanssani luonnonlumoutta ja
fiilistelemään kanssani endorfiinihuuruja.


Satu

Instagram: @satsska

Yhteistyöehdotukset ja muut yhteydenotot voi laittaa sähköpostiin:
satunblogi(a)gmail.com

Kommentit