Satu

Olen Satu, juoksubloggaaja. Kirjoitan blogia omaksi ilokseni ja toisia innostaakseni. Virkistyn luonnossa tahkoamalla polkuja joko rinkka selässä tai juoksujalkaa. Nautin luonnon lumosta ja hämmästelen maisemien kauneutta.

Kirjoitan juoksuharjoittelusta, fiilistelen luonnon lumoutta ja jaan arkisia onnen hetkiä. Joskus teksteissä ote on myös syvällisempää. Tarkoituksenani on omalla positiivisella esimerkilläni kannustaa lukijoita liikkumaan. Välillä haastan myös pohtimaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä.

Tärkeintä blogissani on hymyn ja hyvän tuulen välittäminen. Toivon, että rakkaus luontoon ja juoksuun huokuu teksteistäni.

Olen harrastanut juoksua säännöllisesti noin viisi vuotta. Sitä ennen juoksin lähinnä sählypallon perässä. Olen juossut lukuisia puolimaratoneja, pari maratonia, testannut triathlonia ja swimrunia. Kertaalleen olen juossut myös ultramaratonin. Seuraava ultra olisi minulla ollut edessä keväällä 5/2018, mutta jalkavaivojen vuoksi jouduin perumaan suunnitelman. Harrastelu vaihtui takaisin luonnosta nauttimiseen ja iloitsemiseen siitä, että pikkuhiljaa jalat ovat toipuneet juoksukuntoon. Blogissa edetään askel kerrallaan kohti uusia seikkailuja ja ikimuistoisia elämyksiä.
Tervetuloa seuraamaan blogiani ja ihastelemaan kanssani luonnonlumoutta ja
fiilistelemään kanssani endorfiinihuuruja.


Satu

Instagram: @satsska

Yhteistyöehdotukset ja muut yhteydenotot voi laittaa sähköpostiin:
satunblogi(a)gmail.com

Kommentit