Tämä hetki

Tänään on paljon ajatuksia, mutta vain vähän sanoja. Päällimmäisenä syvä ja nöyrä kiitollisuus. Sydämeni suorastaan huokaa hiljaa, kiitos.

Vaikka on viime aikoina tullut naamalle räntää, ja kylmänkostea viima on mennyt suoraan luihin ja lytimiin asti, on tämä pimeä marraskuu tarjonnut kuitenkin parastaan. Jotakin sellaista, mikä on täysin riippumaton olosuhteista. Sellaista onnentunnetta, joka saa suorastaan kyhertämään. Ja tästä hetkestä olen tavattoman kiitollinen ja onnellinen.


Onnellisuus usein koostuu pienistä asioista, jotka on kuitenkin niin korvaamattomia hetkiä. Miten usein ajatuksemme seilaa menneessä taikka tulevassa, vaikka se hetki mikä meille on annettu, on nyt. Ja nyt tässä on tämä, pieni onnenhetkeni.

"Onnella ei ole huomista päivää, 
sillä ei ole eilistäkään, 
se ei ajattele tulevia, 
sillä on vain nykyisyys, 
eikä sekään ole kokonainen päivä, 
vain silmänräpäys." 
Ivan TurgenevNäiden rauhallisten tunnelmien myötä toivotan kaikille oikein levollista viikonloppua ja ihanaa joulunodotusta! :)

Kommentit

 1. Ihanaa <3 Onni tosiaankin piilee juuri meneillään olevassa hetkessä ja mitä useammin sen tiedostaa sen parempi :)

  Mukavaa joulunodotusta sinnekin ja kivaa ekaa adventtia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, tunnelmallista joulukuuta!:)

   Poista
 2. Ihanaa Satu <3 Onnesi ja rauhasi ovat käsinkosketeltavissa. Olet onnenhetkesi ansainnut! :) Mukavaa joulunodotusta myös sinne - täälläkin joulu tuntuu erityisen paljon joululta tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo kuulla, että onni & rauha välittyy teksteistä. Mikä tekeekään sinun joulusta nyt erityisen? Minä olen jo alkanut joulutunnelmoimaan ihanalla joulumusiikilla..(ja suklaan syönnillä;))

   Poista
  2. Tällä kertaa joulu on niin erilainen, kun pidämme sen meidän Espoin kodissa! Olen aloittanut joululeipomiset ja meille tulee ekaa kertaa oma kuusi ja kinkku :) Ihan uudenlainen fiilis kun tekee "kaiken" tällä kertaa itse :)

   Poista
 3. Ihana tunnelma ja oon niin onnellinen sun puolesta! <3 <3

  VastaaPoista
 4. Ihana teksti, tulin hyvälle mielelle :) Ihanaa Joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne oikein ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta!:)

   Poista

Lähetä kommentti