Juoksubloggaajien miitti - polkujuoksua ja brunssia

Heipsis hei ja oikein hyvää alkanutta tammikuun viimeistä viikkoa! Niin sitä ollaan taas askeleen lähempänä kevättä, ja kaamosaika alkaa pikku hiljaa olla väistymässä. Valoisuus ja aurinkoiset kevätpäivät ovat erittäin tervetulleita!:) Tosin tällä hetkellä nautin enemmän tästä pikku pakkasesta ja lumisateesta kuin kolmen kympin aurinkoisesta paukkupakkasista, jolloin ei kovin kauaa pystynyt ulkosalla liikkumaan. Olen niin nautiskellut nyt pariin otteeseen juoksulenkeistä, kun nyt voi nenäänsä näyttää ulkosalla puoli tuntia pidempään. Jee!:)

Viikonloppuna kävin pyörähtämässä Helsingissä, ja vitsit miten hyvää energiaa sieltä reissulta saikaan. Serkkutapaaminen oli pääasiallinen syyni lähteä Etelä-Suomeen, mutta yhtä arvokkaaksi nousi kyllä niin ihanien ja aurinkoisten blogityttöjen tapaaminen sunnuntaina. Joskus miettii, että onkohan tässä blogin kirjoittamisessa mitään järkeä. Mutta silloin, kun istuu näiden energiapakkausten (Karkki, Hanna, Tiina) kanssa saman pöydän ääressä ja miettii, että miten onnekas saa olla kun on päässyt tutustumaan näihin in real life, ei hetkeäkään kadu sitä, että aikanaan on blogia alkanut kirjoittamaan. Muutoinkin se hyvä pöhinä ja yhteisöllisyys, mikä vallitsee saman aihealueiden blogeissa, on niin huippua. On mahtavaa, että on väylä jossa jakaa endorfiinihuuruisia juoksutunnelmia ja luonnon lumoa, ja välillä astetta syvällisempääkin postauksia elämästä. Ja onhan se myös fakta, että blogissa tapahtuva vuorovaikutus on tosi motivoivaa, joka saa itsensäkin istahtamaan koneen ääreen ja jakamaan sen hetkisiä fiiliksiä.


Sunnuntai starttasi mahtavalla tavalla, kun pääsin nautiskelemaan polkujuoksulenkistä Sporttaillaan-blogin Hannan kanssa. Siellä me viilletettiin pitkin polkuja, tai paikoitellen umpihankea. Siellä me kipiteltiin pitkin Helsingin lumista metsää ja raivattiin polkuja lumesta. Lenkin päätteeksi pääsin huiputuksenkin makuun, kun kivuttiin malminkartanon huipulle, joka on kuulema Helsingin korkein kohta. Samalla pääsin testaamaan kuuluisat malminkartanon portaat, jotka oli kieltämättä mukavan hapottavat.;)  Hannahan aika ajoin järjestää yleisiä polkujuoksulenkkejä, joista hän ilmoittelee blogissaan.  Menkäähän ihmeessä mukaan. Mä menisin ainakin, jos asuisin lähempänä. 
Lenkin päätteeksi suunnattiin Karkin tykö brunssille ja voi siskot sentään mikä masterchefin valmistama brunssipöytä meitä odottikaan. Kyllä nimittäin kelpasi istahtaa tämän pöydän ääreen turinoimaan useaksi tunniksi kuulumisia ja myös ihastelemaan valloittavaa Isla-vauvaa. 
Mutta summa summarum tästä postauksesta. Pidetäänhän hyvää juoksupöhinää yllä, jaetaan endorfiinihuuruisia tunnelmia, tsempataan toinen toisiamme uusia haasteita kohti ja nautiskellaan elämästä. Ja jos välillä kaadutaan polvillemme, niin juoksupoluilla kuin vertauskuvallisesti elämässäkin, niin ei kuin ylös ja eteenpäin. ;)  

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa ja hyvää juoksupöhinää kaikille!:)

Kommentit

 1. <3 Oli kyllä niin ihanaa nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia! :) Kiitos, että tulitte kylään! Ja oot oikeassa, tykkään myös tosi paljon siitä hyvästä fiiliksestä, joka on vallinnut ja vallitsee endorfiininhuuruisissa juoksublogeissa. Ihanaa vertaistukea, tsemppiä ja kivoja kavereita. Se on kyllä bloggaamisessa parhaita juttuja! :) Kivaa viikkoa Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kiva käydä!:) Monen tunnin bussi-istumisen arvoinen juttu, todellakin!:) Mutta totta turiset tuossa kommentissa, jatketaan samaa hyvää pöhinää! Odottelen sitä postausta niistä juoksublogeista, jotta voi itsekin löytää uusia mielenkiintoisia blogeja. Samoin sinne kivaa viikkoa räntäsateesta huolimatta, ;)

   Poista
 2. Oli kyllä super-sunnuntai oikein :)! <3 Teidän seurassa on voimaannuttavaa olla!

  Lenkki oli kans hyvä ja kiva kun säkin tykkäsit :) Voi vitsit, tuli hirveä hinku järkätä taas uutta polkulenkkiä, kun kerta niin kehuja ja suosituksiakin tuli... whii :)

  Ja samaa mieltä blogeista!! Juoksu- ja liikuntablogeista saa energiaa! Muiden tsemppaaminen ei oo itseltä pois, vaan päinvastoin joten pidetään sitä yllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sunday runday kaikkine mukavine lisineen. :) Järkkää ihmeessä yhteislenkkejä, varmasti on halukkaita lähtijöitä. Ja jes, jatketaan samaan malliin toinen toistamme tsempaten:)

   Poista
 3. Hihih yks ex-juoksubloggaajakin kiittää ihanasta sunnuntaista! Todellinen viikon piristysruiske :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, oli helmee. Onneksi aloitit aikanaan juoksublogin, jotta tiemme törmäsivät:) <3

   Poista
 4. Kuulostaa parhaalta tavalta viettää sunnuntaita :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl huippu sunnuntai, urheilua, ystäviä ja hyvää ruokaa :)

   Poista
 5. Kuulostaa mahtavalta! Juoksun kautta löydetyt ystävät ovat kyllä tämän elämän suola. Kun lapsuudenaikaiset ystävät ovat elämäntilanteiden muuttumisen myötä kaikonneet, juoksun kautta on löytynyt uusia sieluntovereita. Hieno harrastus meillä kyllä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Juoksu on upea harrastus!:) On kovin arvokasta, että aikuisiälläkin vielä ystävystyy aidosti. :)

   Poista
 6. Voi että teillä on ollut ihana sunnuntai! Mun tekis mieli ihan nyt ehdottaa, että järjestäisitte lukijoille avoimen lenkki & brunssi aamun, tai edes jommankumman? Täällä niin samanhenkiseksi itseään luuleva olis ihan mukana!

  Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei oikein mainio idea Julia! Itseasiassa olemmekin aika ajoin miettineet,että olisi kiva järkätä joku isompikin yhteistapaaminen. Hanna jo nyt järkkäilee yhteisjuoksuja Helsingin seudulla, ja ilmoittelee niistä omassa sporttaillaan.blogspot.fi blogissaan. Mutta ehdottomasti varteenotettava idea haalia porukkaa kasaan vaikka yhteislenkille! :)

   Poista

Lähetä kommentti