Heinäkuun helmihetkiä

Tällaiselle kesänlapselle, fiilistelijälle ja luontorakkaalle tunnelmoijalle kesä tarjoaa parastaan. Luonnon lumoava kauneus, yöttömät yöt, auringonlaskut ja taivaan värikirjo saa päivä toisensa jälkeen hämmästelemään luomakunnan kauneutta. Kesässä on myös kaivattua rentoutta välillä kiireisenkin työarjen keskellä. Heinäkuu on kyllä ollut jo tähän mennessä täynnä helmihetkiä, vaikka ei vielä edes kunnolla lomamoodiin ole päässyt..(mutta kohta pääsee:)).

Tässä pieni ripaus erityisiä onnenhetkiä, joita tämä kuu on sisältänyt. Siirryin heinäkuun alussa uudelle vuosikymmenelle ja voin sanoa, että tämä kolmekymppinen nainen on enemmän kuin onnellinen. Syntymäpäivänäni ystävät yllättivät täysin tällä kaikella kauneudella. Niin ihanasti somistettu maja, kaikki mahtavat tarjoilut, kauniit sanat, saunominen, uiminen.. Ja parasta toki oli rakkaiden, ihanien naisten seura. Olen erittäin onnellinen ja kiitollinen siitä, että lähelläni on lukuisia ystäviä, jotka ovat todella lähellä sydäntä. Kiitos. Teitte syntymäpäivästäni ikimuistoisen. Ja sääkin oli lumoava, kuin tilauksesta ;)


Vaikka mitään juhlia en itse ollut edes suunnittellut, yhtä juhlaa kolmekymppiset kuitenkin olivat. Olivat siskon tytötkin halunneet leipoa minulle kakun ja laittaa kynttilätkin. Eihän synttärikakku ole mitään ilman kynttilöitä, sanoivat. Hemmottelua jatkettiin pienellä reissulla Viroon, joka kyllä oli suunniteltu jo etukäteen. Menimme vanhempien ja siskon perheen kanssa kylpylään Rakvereen, joka sijaitsee noin tunnin päästä Tallinnasta. Pieni miniloma arjen keskellä teki terää ja äidin ostama hemmottelupaketti kruunasi kyllä reissun. Kiitos vanhemmille - pysyn aina pikkusatuna. <3


Ja sitten nämä pienet kesän ilot, metsässä samoilut ja mustikanpoiminta. Eipä paljoa onneen vaadita. Vattupuskassa ja mustikkamättäillä olen viihtynyt useampana päivänä lukuisiakin tunteja. Mutta mikäs siellä korvessa ollessa. Ihan parasta. 

Heinäkuu on sisältänyt myös hyvin leppoisaa urheilutunnelmaa.. Tarkoituksena olikin kevennellä viikko Kolin pitkän polkujuoksuretken jäljiltä, mutta samalla moodilla on kyllä jatkettu tähän saakka. Kuukausi sitten suunnittelin aloittavani jonkinlaisen juoksuohjelman Tampere Countryside Marathonilla juostavaa puolikasta varten. Se ajatus jäi kuitenkin  toteuttamatta. Mieluummin vietän kesän rennosti ilman mitään erityistä tavoitteellisuutta. Liikkuminen on kuitenkin minulle elämäntapa, ja se tulee automaattisesti kyllä siinä sivussa, joko uiden, kävelylenkkeillen tai omakotitalossa pihahommia puuhaillen. Varmasti kelien viilletessä ja syksyn raikkauden tullessa taatusti innostuu taas pitkillekin juoksulenkeille, mutta nyt viikon päästä mennään kyllä kesän eka pitkis hyvin fiiliksen mukaan! :) 


Huomenna starttaa kesäloma, ja aivan alkuun lähden nauttimaan loman aloitusta Etelä-Suomeen ja hyppään uusiin elämyksiin - Porkkalan swimrun- huumaan. :) Instagramissa varmasti fiilistelen tulevia tapahtumia ja muutenkin kesän tunnelmaa. Löydät minut @satsska - nimimerkillä.  Lomalla tulen viettämään taatusti paljon aikaa luonnon lumossa!

"Istun meren rannalla ja kuuntelen hiljaisuutta, joka ei ole hiljainen vain puhuu. Jos jonakin päivänä ymmärtäisi edes hitusen siitä, mitä vesi äänellään yrittää kertoa, olisin onnellinen. Ajattelen, miten mahdoton tämä haave on, ja hymyilen sille. Onnellinen on hän, joka kykenee hymyilemään ei-millekään."  - Tabermann

Leppoisaa kesän jatkoa, rentouttavia hetkiä, hymyä ja hyvää tuulta! 

Millaisia helmihetkiä sinun kesääsi on sisältynyt? Onko swimrun-laji tuttu? Mitenkäs muut Tampereelle tulijat - onko tavoitteet jo selvillä vai menettekö fiiliksen mukaan?:) 

 Kommentit

 1. Ihan mielettömiä helmihetkiä on mahtunut sun heinäkuuhun <3! Mahtavaa miten levollisin mielin aloitit uuden vuosikymmenen! Ja mikäs siinä, kun onnea löytyy joka puolelta ympäriltä: ihmisistä, luonnosta, omasta mielestä. :)! Ihanaa kun huomenna nähdään ja Tampereella kans! Jännää!! Lauantaina mennään NAUTTIEN ja Tampereella.. no, siellä mä "vaan lenkkeilen" ;) Eli ei tavoitteita!

  Ihanaa loman aloitusta Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilisen swimrun lukeutui kyllä ihan ykköshelmihetkiin heinäkuussa - kiitos, että sain jakaa kokemuksen kanssasi Hanna. Ensi viikolla nähdään ja jatketaan, jes!! <3

   Poista
 2. Wau, hienot synttärijuhlat! Ja marjakuvat toivat veden kielelle, nam. Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä hienot synttärijuhlat, kiitos ystäville! Kiitos lomatoivotuksista!:)

   Poista

Lähetä kommentti