Jumppaa ja humppaa

Lokakuun lopussa päätin lähteä marraskuun kaamostaisteluun liittymällä pitkästä aikaa liikuntakeskukseen. Ketäpä sitä huvittaisi niinä marraskuun sysimustina päivinä lähteä ulkoilemaan.. Eipä tosin tiennyt tyttö, millaisista maisemista heti marraskuun alussa saatiinkaan nautiskella. 


Kuntosalijäsenyys oli auringonpaisteesta huolimatta kyllä hyvä juttu. Jo monena vuotena syksyn tullen olen kaivannut lihaskuntotreenaamista, eikä siitä kotioloissa tullut kyllä yhtään mitään. Nyt jäsenyydellä olen saanut kaivattua ryhtiä. Tässäpä näytille viimeisten parin viikon ajalta liikuntapäiväkirjaa, joka on kyllä nyt fressin jäsenyyden myötä varsin monipuolinen.

Vko 44
Maanantai: Koko kropan lihaskuntotreeni kuntosalilla 1h
Tiistai: Polkujuoksu Repovedellä 2 h/14km
Keskiviikko: Kävelylenkki 1h 20 min
Torstai: Polkujuoksu 50 min/7km + coretreeniä
Perjantai: Fressillä: Hiit 30 min + Abs 30min, + liikkuvuustreeniä
Lauantai: Sauvakävely 1h
Sunnuntai: Liikkuvuustreeniä 45 min + Kävelyä 20 min


Marraskuun ensimmäinen viikko oli monipuolinen. Juoksua upeissa maisemissa, lihaskuntoa ja rankkaa lihaskuntotreenaamista fressillä. Tämän lisäksi kevyttä juoksua ja kävelyä. Erikseen jopa liikkuvuustreeniä. Hyvä minä! Pakko on huolehtia verryttelystä ja liikkuvuudesta, jotta pysyy kroppa iskukykyisenä. Tällä viikolla aloitin myös Hannan heittämän corehaasteen, ja päivittäin on tullut tehtyä 50 vatsa- ja/taiselkälihasliikettä. ;)

Vko 45
Maanantai: Kävelylenkki 10 km
Tiistai: Yläkroppa-ja coretreeni salilla 1h, Kävelyä
Keskiviikko: Fressillä: Warrior X-lihaskuntotunti 1 h
Torstai: Juoksu 5 km/ 30min
Perjantai: Juoksu 12 km/1h10min, + liikkuvuustreeniä salilla
Lauantai: 40min lämmittelyä/liikkuvuutta + bodystep 1h
Sunnuntai: Tulee olemaan lepo

+ corehaaste 50 vatsaa/selkää päivittäinToinenkin viikko oli myös monipuolinen. Lihaskuntotreeniä, liikkuvuutta, kovaa ja kevyttä. Hyvähyvä! Kuntosalitreenaamiseen kuitenkin kaipaisin ohjelmarunkoa, joka tukisi juoksua ja uintia. Sitä pitää pohtia vielä jatkoon, nyt kun on tullut mentyä vähän enemmän kropan herättelyllä. Tykkään tosin rankoista ohjatuista ryhmäliikuntatunneista, ja keskiviikon warrior x- treeni oli kyllä mainio. Kokonaisvaltaisia ja monipuolisia liikkeitä. Hiki virtasi ja jalat vapisi lähtiessä, joten mahtava treeni! Viikon ykkösjutuksi taisi kuitenkin lukeutua eilinen juoksulenkki niin mahtavissa maisemissa, että meinasin häkeltyä. Kyllä se ulkona liikkuminen ja erityisesti juoksu on vaan niin mun juttu! Tänään kuitenkin rohkenin lähteä testaamaan ekaa kertaa bodysteppiä, joka oli tanssillinen versio. Voi moro, miten saattoikaan olla hankalaa ihan perusjutut. Jalat solmussa hyppelin, mutta pääasia että hauskaa oli ja hiki tuli :) 

Nyt jatkan leppoisaa lauantai-illan viettoa. Toivotan iseille hyvää isänpäivää sekä  kaikille rentouttavaa viikonlopun jatkoa! :)

(Niin ja postauksen kuvat sattuu olemaan vain ulkoliikkumisista, en harrasta saliselfieitä :))

Millaisista ryhmäliikuntatunneista sinä tykkäät?
Mikä oli sinun viikon liikunnallinen huippujuttu?:)


 


Kommentit

 1. Onpa tosiaan ollut monipuoliset treeniviikot sulla, hyvähyvä! :) Mun suosikkiryhmäliikuntatunti on Bodyattack! Oon ihan varma, että tykkäisit siitä myös! Mulla on ollut kiireinen viikko, mutta olen koittanut pitää treeneistä kiinni edes jossain määrin. Tämän aamun juoksulenkki taitaa viedä viikon liikuntasuoritusten ykkössijan! :) Ihanaa viikonlopun jatkoa! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jäsenyys tuonut mukavaa monipuolisuutta treeniin. Mä oon käynyt joskus attackissa. Muistan, että silloin en siihen syttynyt.. mutta lupaan antaa sille uuden mahdollisuuden:) Etenkin sun suosittelun pohjalta :)

   Ja jeij, juoksu on parasta. Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
 2. Ihania talvikuvia!! On ollut kyllä kaunis marraskuu. :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Monipuolista treeniä, ja hienoja maisemia. Mulla ryhmäliikuntatunneille osallistuminen on hyvin vähäistä. Noi kaikki tuntien nimetkin on mulle ihan hepreaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, monipuolinen marraskuu meneillään. Ryhmäliikunta on kyl varsin kivaa - aivot narikkaan ja ohjaajan käskystä toimimaan. :) Ja tuntien sisältöö saa itteki vilaista nettisivustolta, ettei vaan satu eksymään jonnekin todella epämukavuusalueelle.. :P Sellanen mulle olis varmastikin joku haasteellinen tanssitunti. :)

   Poista

Lähetä kommentti