Kimppalenkki Pirttimäen poluilla / Oma Joulujuoksu

Heipähei ja terveiset täältä pakkashankien keskeltä Kuopiosta! Voi mahdoton, mikä talvinen maisema täällä onkaan. Paukkuva pakkanen ja isot lumihanget luo todellisen talvisen tunnelman. Toista oli tuolla Etelä-Suomen seudulla, jossa oli vain hento lumihuurre maan peittona. Kaunista kyllä sekin.

Terveisiä siis myös Etelä-Suomesta, jossa olin tällä viikolla lomailemassa. Miten kiva reissu olikaan! Viikkoon mahtui monenlaista mukavaa, josta yhtenä eilinen joulujuoksu. Järjestimme eilen Karoliinan ja Hannan kanssa oman joulujuoksun Espoon poluilla. Kutsuimme kimppalenkille blogien kautta muitakin mukaan ja olikin ilo nähdä muutama muukin juoksija, jotka lähtivät kanssamme tonttuilemaan Espoon satumaiseen metsään. Tausta-ajatuksena tälle kimppalenkille oli  Pelastakaa Lapset Ry:n ja Runners High:n järjestämä joulujuoksu. Varsinainen tapahtuma järjestettiin myös eilen, mutta koska emme olisi iltapäivän tapahtumaan ennättäneet, päädyimme tähän oman joulujuoksun järjestämiseen.

Meidän oma joulujuoksu oli varsin onnistunut, oikea hyvänmielen juoksu. Hanna oli suunnitellut meille reitin, joka oli noin 11 kilometriä. Nautimme kimppalenkistä puolentoista tunnin verran. Leppoisasti juoksennellen ja metsän maisemasta nauttien. :) Tonttulakit vain vilkkuivat ja puheen sorina täytti muutoin niin hiljaisen metsän. Toivottavasti näistä kuvista, joita on minun lisäkseni nappaillut Hanna ja Karoliina, välittyy mukava hyväntuulinen joulujuoksutunnelma.


 

Kyllä vaan nämä kimppalenkit on mukavia. Oli ilo tutustua kanssajuoksijoihin ja jakaa tätä juoksun riemua.. Meillä ei ollut myöskään kiirusta edetä vaan säännöllisesti pysähdeltiin katselemaan maisemia, kuvailemaan ja ihailemaan luonnon kauneutta.. Lenkkien ei tarvitse tosiaan olla aina vakavaa, varsinkaan tonttulakki päässä. :p


Kiitos kaikille mukana olleille ja oikein iloista joulumieltä kaikille!!

Hei vinkki vielä - sinullakin on mahdollisuus osallistua joulujuoksu-tempaukseen järkkäämällä myös oma joulujuoksu, missä tahansa päin Suomea! Jouluun asti aikaa:) Käypä kurkkaamassa tarkemmat lisätiedot oman joulujuoksun järkkäämisestä täältä. 

Ps, Olisikohan kimppalenkille Kuopiossa halukkaita lähtijöitä, jos tässä talvella järkkäisin jossain vaiheessa yhteisen juoksulenkin?

Kommentit

  1. Jee, olipa kiva palata lauantain tunnelmiin! <3 Kivaa viikkoa ja hyvää itsenäisyyspäivää sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tunnelmia katellessa nousee kyllä hymy huulille! Samoin sinne hyvää itsenäisyyspäivää! :)

      Poista

Lähetä kommentti