Hiihtoa, huikeita maisemia ja hyvää mieltä

Moikkamoi kaikille! Kyllä on helmikuu hellinyt meitä upealla auringonpaisteella. Täällä on ainakin oltu ihan ihmeissään luonnon kauneudesta. Taivaanranta on värjäytynyt mitä upeimmilla väreillä ja iltaisin on hohtanut uskomaton kuutamo. Kyllä meidän suomalaisten kelpaa! <3 Tämmöiset päivät houkuttelee ulos liikkumaan ja voi miten kiitollinen olenkaan, että olen saanut tällä viikolla nauttia ulkoilmasta miltei päivittäin. Olen kävellyt, juossut ja tänään vielä hiihtänyt! Mahtavaa.


Tänään minulla oli mahdollisuus päästä testaamaan luistelusuksia ensi kertaa elämässäni. Ja huhheijaa, olipa kivaa! Vielä meno oli hapuilevaa, mutta eteenpäin mentiin hymy huulilla ja uuden oppimisesta nauttien. Kuulun siis niihin, joihin on koululiikunnan hiihtotunneilta jäänyt kammo. Olen viime vuosina koettanut syttyä hiihdolle, mutta jostain syystä ei ole laji sytyttänyt. Kunnes nyt tänä vuonna päätin antaa uuden mahdollisuuden, ja kyllä kannatti. Viime viikon hiihtoretki perinteisellä tyylillä ja tänään luisteluhiihtäen sytytti innon oppia tätä lajia lisää! Taidanpa tietää, missä vietän aurinkoiset kevätpäivät. Mä vaan hiihdän ja sitä rataa. :) Ehkä tämä hessuhopo- pitkine koipineen oppii vielä lajin salaisuudet. ;) Ainakin yritys on kova! Olen aivan onneton alamäissä ja ylämäissä, ja siksi jäällä luistelu on meikäläiselle mieleinen baana. Siellä voi ottaa hyvää tatsia lajiin ja nauttia huikeista maisemista! 

Voin muuten kannustaa kaikkia kaltaisiani rohkeasti vain kokeilemaan uusia lajeja ja antamaan uuden mahdollisuuden. Hiihdosta tuli uusi innostukseni, ja siistiä että parhaimmat aurinkoiset keväthanget on vielä edessä. :) Hiihto on loistava laji myös juoksijalle, joten jeejee!! :)Taidan jatkaa vielä luontofiilistelyillä. Ulkoilu on vaan ollut viime viikkoina niin ihanaa. Olen ihastellut, hämmästellyt ja lumoutunut luonnosta. Näitä maisemia katsellessa suorastaan unohtaa urheilevansa. ;) On ollut muuten mukava huomata lisääntynyttä blogiliikennettä viime päivinä. Tervetuloa vain seuraamaan! Blogissani jaan pääsääntöiseti endorfiinihuuruisia urheilutunnelmia, häkellyn luonnon lumoudesta ja iloitsen arjen pienistä helmihetkistä. Täällä voit seurata myös fiilispohjaista etenemistäni kohti kevään ensimmäistä tavoitettani, Helsinki City Runia*, jonne on miltei tasan kolme kuukautta aikaa. Kohta pitäisi varmaan vauhtikonetta hyristellä käyntiin, jos mielii tosiaan siihen aikatavoitteiseen, mistä haaveilin ;)


Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa! Nauttikaa siitä, mitä teette. Innostukaa. Iloitkaa. Olkaa rohkeita. Pitäkää hymy huulilla. Tsempatkaa toinen toisianne. Asettakaa tavoitteita. Uskokaa itseenne ja nauttikaa matkan teosta. :) 

Olisiko teillä lukijoilla joitakin postausvinkkejä tai ideoita, minkäkaltaisia juttuja haluaisitte kevään mittaan lueskella? Ehkä joitakin kysymyksiä, joita olisi mielenpäällä? 

*Helsinki City Runille saatu osallistuminen blogiyhteistyön kautta

Kommentit

  1. Ihana hyvän mielen postaus <3 Hiihtoinnostukseen ja luonnon ihasteluun voin samaistua! Kuopio on kyllä kaunis, että ilo tulla pian sinne taas käymään ;) Ehkä sitten ensi kesänä myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi Hanna! Aivan mahtavaa saada sut tänne lumoutumaan kanssani luonnosta ja sivakoimaan suksilla. Ihan kohokohta tälle kuulle! Ja kesällä todellakin uusiksi. Mennään tuonne Etelä-Konneveden kansallispuistoon juoksentelemaan ja uimaan avovedessä!! :D

      Poista

Lähetä kommentti