Ihanaa Ystävänpäivää!


Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Tämmöisinä teemapäivinä nousee kyllä hymy huulille miettiessäni ystäviäni. Matkaan on tarttunut eri elämänvaiheissa ihan huikeita tyyppejä. Niin arvokkaita.

Yksi tärkeä piirre, mitä arvostan ihmisissä on aitous. Toivon itsekin olevani sellainen ystävä, jonka kanssa ei tarvitse feikata. Saa olla juuri niin hauras tai voimakas kuin siinä hetkessä on. Ei ystäville tarvitse esittää mitään. Arvostan myös rehellisyyttä. Arvostan sitä, että kun kysyn ystävien mielipiteitä, he lempeästi sanovat sen. En tarvitse rinnalle pinnan kiillottajia. Arvostan luottamusta, sitä että todella on luottamuksen arvoinen.

Miten kiitollinen saakaan olla ystävistä. Sielunsiskoista, rohkaisijoista, hulluttelijoista, ja korvaamattomista rinnallakulkijoista. Oli ystävä sitten kaukana maailmalla, silti niin lähellä.  Ystävyys ei katso kilometrejä. ..ja miten onnekas olenkaan myös tästä blogiyhteisöstä - ystävistä. Olette osa tiettyä porukkaa ja on tosi ihana kuulla teidän kuulumisianne ja ajatuksianne. Kommentit ilahduttavat mieltä ja ihanaa, että blogiyhteisössä on todellista tsemppihenkeä ja positiivista voimaa! Hyvä ME! <3 

Ja tämänkin parissa on matkaan tarttunut upeita ihmisiä, oikeaksi ystäviksi. Siitä sydän pakahtuu erityisellä kiitollisuudella, enkä ikinä kadu että aloitin kirjoittamaan blogia, kun sain tämän kautta  uusia ystäviä elämääni rikastuttamaan.. <3If you want to walk fast - walk alone
If you want to walk far - walk together.

 Mitä ihaninta ystävänpäivää kaikille teille sinne ruutujen taakse!
Ja kiitos jokaiselle kannustavasta ja rohkaisevasta tsemppimeiningistä <3


Kommentit

 1. En kyllä minäkään kadu bloggaamisen aloittamista päivääkään... <3 Ihanaa ystävänpäivää Satu! On ollut onni tutustua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ja ihanaa ystistä sinnekin. <3

   Poista
 2. Ihanaa ystävänpäivää myös sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää täälläkin, vähän myöhässä! <3 On ollut niin ihanaa, että ollaan tutustuttu blogien kautta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävänpäivä joka päivä. <3 Niinpä sanopa muuta. Ikävä!!

   Poista

Lähetä kommentti