Kesäkuulumisia

Täällä ollaan oltu yhtä hymyä, kun kesä on niin ihanasti kutitellut poskipäitä.. Luonnon vihreys, lintujen laulu ja kesäöiden taianomaisuus ihastuttaa ja ihmetyttää jokaikinen vuosi. Kesä saa fiilistelemään. Nytkin vain haluan tunnelmoida kulunutta kesäkuuta ja niitä pieniä, ihania helmihetkiä mitä viikot ovat pitäneet sisällään. Auringon helliessä on toukokuun kylmyys unohtunut, eikä tulevasta juhannussäästä kannata murehtia. Nautitaan nyt tästä, mitä kaikkea ihanuutta kesä on ollut.

Kesä on ollut..

pitkiä pyörälenkkejä ja uskomattomien maalaismaisemien ihailua. 


aamupalapiknikkiä omalla kotipihalla


juoksunautintoa tai mentaalipuolen harjoituksia, kuten tämä ei niin hohdokas juoksulenkki.. ;)


makoilua auringossa


herkullisia grilliruokia ja marjaisia välipaloja


yöttömän yön ihastelua makuupussissa omalla pihamaalla


luontoretkiä ystävän kanssa, maisemien ihastelua ja kokkaamisia avotulella


..ja elämän tähtihetkiä.


Viime viikonloppuna lähdimme ystävän kanssa nukkumaan yöksi ulos. Tulipa jälleen todettua se, miten hyvä luonnossa on ihmisen olla. Yksi yö metsän siimeksessä sai mielen virkistymään niin, että tuntui kuin minilomalla olisi ollut. Ihana luonto, ihana kesä ja ihanat taianomaiset kesäyöt. <3

Nautitaan näistä yöttömistä öistä ja Suomen kesän kauneudesta kaikkine vivahteineen. Jos ilma sattuukin menemään koleaksi tai tulee vesisade, voi käpertyä sohvan nurkkaan hyvän kirjan, lehtien tai vaikkapa blogitekstien parissa. ;) Lukijamääristä voisi päätellä, että ihmiset ovat viihtyneet muualla kuin blogien äärellä. Ehkä hyvä niin, mutta kivaa olisi jos kertoisit käynnistäsi vaikkapa kommenteissa ja vastaisit kysymykseen: mitä kesä on sinulle tähän mennessä tarjonnut ja millaisia juhannussuunnitelmia siellä ruudun takana on?

Oikein ihanaa juhannusta kaikille!


Kommentit

 1. Onneksi kesä on tarjonnut myös auringonpaistetta ja lämpöä, joten juhannukseksi luvattu kohtuullisen kurja sää ei harmita niin paljoa. Joka tapauksessa on ihanaa, kun on kesä! Juhannusta vietän perinteiseen tapaan läheisten kanssa rantamaisemissa, seurustellaan ja syödään hyvin ilman suurempia suunnitelmia. Kelpaa minulle. :)
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihanaa kun on KESÄ. Säästä viis. Ja voi miten teidän juhannussuunnitelmat kuulostaa suorastaan täydelliseltä. Rantamaisemat, läheisten läsnälo, hyvä ruoka ja kiireettömyys.. Ai että. Ihanaa keskikesän juhlaa!:)

   Poista
 2. Kesä on tarjonnut paljon oppimista itsestä ja tasapainon löytymistä. Kiva että kirjoittelet. Minä käyn kyllä lukemassa aktiivisesti blogiasi. Hyvää kesän jatkoa. Kestäköön se vielä pitkään. ���� t. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mitä oivalluksia kesä on sinulle tarjonnutkaan, mahtavaa! Kiva kuulla myös, että lukijoita on näin kesälläkin :) Samoin sinulle Maija oikein hyvää kesän jatkoa! Parhaat kesäpäivät on vielä edessä ;)

   Poista

Lähetä kommentti