Uusi alku - askel askeleelta

Aika ajoin tulee hetkiä, kun haluaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Aloittaa aivan alusta. Joskus tulee elämässäkin ajanjaksoja, jotka ikäänkuin tulevat "tiensä päähän". Tästä syystäkin minä nyt kirjoitan ihan ensimmäistä tekstiä, aivan uudessa blogissani. Tämäkin päätös lopulta tapahtui hetken mielijohteesta, kuten luonteeseeni kuuluu.

Blogin sisältö tulee varmastikin pysymään samansuuntaisena, mistä olen ennenkin kirjoitellut. Kirjoitan jatkossakin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, juoksuista ja liikkumisistani ja terveellisistä elämäntavoista. Ote on välillä myöskin syvällisempää ja pohdin erilaisia asioita, jotka liittyvät hyvinvointiin.

Haluan olla osaltani tsemppaamassa teitä ja kannustamassa menemään kohti omia unelmia ja astumaan askeleita eteenpäin. Uskomaan itseensä ja rohkaistumaan. You can do it!  

Muistuttakoon nämä pari vuoden takaiset Kebnekaisen vaelluskuvat jotakin siitä elämänasenteesta, jossa tässä blogissa haluan peräänkuuluttaa. Joskus kannattaa lähteä kohti tuntematonta, koska silloin voi löytää itsestä aivan uudenlaisia puolia. Kebnekaisen huiputus oli ensimmäinen vaellukseni, ensimmäinen kunnon "hullutukseni" ja sillä tiellä ollaan nyt edelleen. Nämä viimeiset vuodet ovat sisältäneet monenlaista pienempää hullutusta erilaisten urheilullisten tapahtumisen parissa taikka matkailujani maailmalla. Samanaikaisesti lähipiirissäni on ollut järisyttäviä menetyksiä ja suurta surua, mutta kaikkiin näihin on pätenyt sama asenne.  

Eteenpäin. Askel kerrallaan. Step by step.
Joskus matkanteko voi olla yllättävänkin haastavaa ja tie varsin kivistä, mutta kyllä niistä selviää. Ja kaikki koetut vaikeudet ja haasteet vievät meitä eteenpäin.


Ja sinulle lukija - olen erittäin iloinen, että löysit tänne blogiini! Toivottavasti jäät seuraamaan:)
Tulossa on postauksia ainakin uuden vuoden suunnitelmista ja päivitystä siitä, mitä kaikkea tämä vuosi onkaan pitänyt sisällään. 

Miltäpäs uusi blogi ja uudet ajatukset näyttää?:) 
Löysikö "vanhat lukijat" tänne?Kommentit

 1. Jee, tänne löysin! :) Ja saan kunnian kirjoittaa sun uuden ihanan blogin ekan kommentin, siistiä! ;) Hyvältä näyttää, paljon onnea uudelle blogille!! Ymmärrän hyvin päätöksesi, ja on varmasti kiva aloittaa puhtaalta pöydältä. Askel askeleelta mennään, blogin nimi on tosi hyvä. Halauksia sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihanaa että löysit. Olikin ihanaa saada sut ekaksi kommentoijaksi:)

   Mä tovin tuumailin, että mitähän oikein teen. Ajatus lopulta selkeytyi, joten päätin aloittaa kokonaan uuden blogin. Ehkä tämäkin heittäytyminen kuvastaa sitä uskallusta heittäytyä tuntemattomaan.. Ja jep, tuo blogin nimeen sisältyy monta merkitystä, joten se kuvastaa elämänasennettani tällä hetkellä varsin hyvin.

   Mukavaa viikkoa sinne ja kiitos kommentista! Lämmitti mieltä, että tuutte tänne <3

   Poista
 2. Hyvältä näyttää, hienot kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joojee! Kivaa, että tulit tänne. Kebnekaise oli vaikuttava - nuo kuvat tuo esiin moniamonia muistoja ja ajatuksia:)

   Poista
 3. Mukana ollaan taas :)! Ihan fiksuakin aloittaa puhtaalta pöydältä, jos kaikkea ei enää kokenut niin nykyhetkeen sopivaksi.. tykkään kans tästä uuden blogin nimestä! Laitoin lukulistalle, ettei jatkossakaan mene sun postaukset ohi! Jeejee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!:) Uusi alku on välillä hyvästä. Uusia haasteita kohti!:) Uusi nimi soveltuu mielestäni kyllä niin moneen, niin näihin urheilullisiin humputuksiin kuin syvällisempäänkin elämänasenteeseen. :) Kivaa, että laitat mut lukulistalle, ettet vaan missaa mitään ;)

   Poista
 4. Mukana ollaan täälläkin!

  VastaaPoista
 5. hih, löysin ihailemaan takapuoltani ja kuulemaan sinun (ja meidän) tulevista hullutuksista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahaa! Ja jepjep, uusia hullutuksia kohti:)

   Poista
 6. Tottakai heti lisättynä lukulistalle! <3 Välillä on tosiaankin niin huojentavaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Tuli se sitten hetken mielijohteesta tai ei. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! <3 Mulla on jopa jonkinnäköinen visio tälle touhulle, vaikka hetkessä se syntyikin. ;) Tai noh, ehkä se on jo pitemmän aikaa tuolla jossakin mielessä pyörinyt, mutta nyt sitten siirryin tuumasta toimeen. ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. :) Kiitos kun kommentoit! Ihana, että siirrytte mun mukana:)

   Poista
 8. Täällä ollaan! :) Puhtaalta pöydältä aloittaminen on välillä ainoa oikea ratkaisu ja tuo yleensä mukanaan paljon uutta puhtia! Mäkin kirjoitin ekaa blogiani pari vuotta, kunnes jossain vaiheessa tuli sellainen olo että on pakko luoda ihan uusi blogi ja aloittaa uudella ilmeellä jne. Sen ratkaisun myötä tuli paljon motivaatiota ja tuntuu että nykyinen blogi on paljon enemmän omannäköinen kuin se vanha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Kiitos kommentista Hanna. Kiva kuulla, että säkin olet aloittanut välillä puhtaalta pöydältä. Olinkohan jo vanhan blogin lukija? Hmm, en tarkoin muista. Mutta välillä on hyvä aloittaa uudella idealla ja inspiraatiolla. Nyt itsellä on jo hirmuisesti postausideoita kehissä.. :)

   Poista
 9. Onnea uudelle blogille! Ehdottomasti mukana ollaan - en jättäis lukematta mistään hinnasta :) Uudet alut virkistävät ja tekevät useimmiten hyvää. Sun blogin suunnitelmat kuulostaa aivan ihanilta ja niin mielenkiintoiselta! Huippua, että saan olla matkassa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huippua Tiinuska, että oot täälläkin mukana:) Uusi alku on tosiaan välillä virkistävää. Nyt mulla on ehkä vähän selkeempi visio tästä touhusta, mitä ja millaisia haluan kirjoittaa. Katsotaan, mihin se ajan kanssa muokkautuu. Parasta on, että niin moni kertoo säilyvänsä menossa mukana, vaikka blogi vähän vaihtuukin.. mutta kirjoittajahan ei miksikään muutu ;)

   Poista
 10. Ihania kuvia! Jestas miten upeat maisemat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös:) Voin lämpimästi suositella Kebnekaisen vaellusta. On nimittäin nätit maisemat:)

   Poista

Lähetä kommentti