Huhhei mikä kaunis kevätpäivä Kokkolassa!

Pikainen huikkaus, että täällä kyllä yhä ollaan. Nyt on työt ja aurinko vienyt tämän tytön mennessään, eikä koneella ole ennättänyt juurikaan istuskella. Varsin positiivista sekin. On ollut vaan niin muikeita ilmoja niin on mielellään nautiskellut lämpimistä auringonsäteistä koneella kyhnöttämisen sijaan. Olen kuitenkin lueskellut blogeja kyllä aktiivisesti ja monet teidän jutut ovat saaneet varsin hyvälle tuulelle. Kevätkuhina, juoksuintoilu ja kesän matkailuhaaveet on ollut ykkösjuttuja seuraamissani blogeissa.

Ja voi moro mikä sää oli viikko sitten Kokkolassa, kun pyörähdettiin siellä ystävien kanssa juhlimassa kavereiden kolmikymppisiä. Kyllä oli siellä järven rannalla kasvanut typykkä ihmeissään ihastellessaan meren jäätä. Vai mitäpä mieltä olette näistä maisemista, jossa saatiin nautiskella ystävien kanssa kauniista kevätpäivästä, luistelusta meren jäällä ja makoisista retkieväistä nuotiolla.
Koettiinpa uusi lajilöytökin, kun potkurilla sai viilettää ihan keposasti yksinään noiden hiihtosauvojen kanssa. Huh huikeeta! Olipahan upeeta. 

Viikon päästä alkaa meikäläisellä loma. Alkuun lähden etelään ja sitten pohjoiseen. Mukavia juttuja tiedossa!:)

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Mitäs teille kuuluu??:)

Kommentit

 1. Samaa mieltä: ilmat ovat olleet huikeita. Mulla on onni asua ihan meren rannassa. Meri on ihana niin talvella kuin kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle meri on aika vieras, mutta joka kerta yhtä lumoava. :) Ja ai että näitä ilmoja, tänään tosin sataa räntää, mutta voipahan rauhassa rötvätä sisällä :)

   Poista
 2. Ompa kauniita kuvia! ❤ varmasti ollut ihanaa olla tuolla nautiskelemassa :) Kyllä blogata ehtii myöhemminkin, silloin kun on aikaa ja sopiva hetki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin huikee päivä, että huhhei!:) Joops, niin sitä ehtii silloin kun löytyy sopiva inspiraatio - blogista ei kannata ottaa stressiä, kuten silloin taannoin puhuttiinkin:)

   Poista
 3. Onpa keli teitä ainakin hemmotellut tuolloin :)! Kevät on kyllä heti syksyn jälkeen paras vuodenaika ;) Ihanaa lomaa ja jee, pian nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jokaisessa vuodenajassa on puolensa, mutta onhan nyt kesä sentään jotakin ihanan erityistä! Kevät kyllä valon lisääntymisen puolesta saa kyllä hymyn huulille:) Jeee, vielä hetki puurrettava ja sitten lomalle. Nähdään pian!! <3 :)

   Poista

Lähetä kommentti