Kuvakuulumisia

On ollut tämä kevät nyt sen verran haipakkaa, että syvällisemmät blogipostaukset ovat valitettavasti jääneet sivuun. Siitä tuntee välillä hieman huonoa omaatuntoa, vaikkakin samalla tietää, ettei moisesta kannata stressata. Olen kyllä kaipaillut niitä hetkiä, kun saa rauhassa istahtaa koneelle ja kirjoittaa rauhassa. Yksittäiseen blogikirjoitukseen saattaa kuitenkin vierähtää useampi tunti, jos blogin sisältö on vähänkin syvällisempää. Tämänkaltaiseen syventymiseen ei valitettavasti ole ollut aikaa. Mieluummin sen vapaa-ajan on nyt käyttänyt kuntoiluun taikka ystävien tapaamiseen. 

Mutta josko tässä kevään edetessä tulisi vielä sopivia hetkiä kirjoitusflow:lle. Vierumäen blogimiitissä toisten bloggaajien (Hanna, Karoliina, Tiina) kanssa puhuimme, ettei bloggaamisesta tosiaan saa aiheutua stressiä, joten tehdäänhän tätä rennoin mielin. 

Tässäpä kuitenkin puhelimella napattuja kuvia viimeisistä kuukausista. Paljon on mahtunut näihin viikkoihin hyvää. Aurinko on möllöttänyt ihanasti, ja vaikka muutamana päivänä märkää räntää tullut naamaan, ei se ole vienyt pois tätä muikeaa kevätfiilistä. Ja onhan tässä muutamia huikeita juttuja, mitä odottaakin. Oletteko muuten lukeneet tämän postauksen? ;)

Pienistä asioista se arjen onni koostuu. Joutilaisuudesta, perheestä, ystävistä, liikkumisista ja luonnon ihanuudesta. Tämänkaltaisia pieniä arjen ihanuuksia voi seurata myös instagramista @satsska - nimimerkin takaa. 

Oikein ihanaa kevään jatkoa kaikille! Minulla alkaa ihan justiinsa loma, ja lähden ensin isolle kirkolle Helsinkiin, jonka jälkeen pakataankin vielä talvikamppeet kasaan ja suunnataan Hetan erämaahan. Tavoitteena olisi saavuttaa siellä Pyhäkeron huippu, joka viime kerralla jäi vähän vaiheeseen ja muutenkin nautiskella Lapin lumosta. Helsingin suunnalla sen sijaan on ihana nähdä ystäviä ja sukulaisia..sekä tietysti mennä katsomaan lauantaina salibandyn ykkösdivarin finaalia, kun Kuopion poijjaat raivasivat tiensä finaaliin! Jeeeeh! :)

Mitäs sinun kevääseen kuuluu? Onko pääsiäissuunnitelmia?

 


Kommentit

 1. Blogin kanssa on tullut monta kertaa huomattua että välillä on ihan hirveästi inspiraatiota kirjoittaa ja keksiä postauksen aiheita, kun taas toisinaan ei moneen viikkoon keksi mitään. Tärkeintä on ettei ota blogista minkäänlaista stressiä niin säilyy se kirjoittamisen ilo! :)

  Ihanaa kun sulla alkaa loma <3 Hei olispa kiva tavata taas jos olet tännepäin tulossa! Jos aikataulusta löytyy sopiva rako niin ilmoittele ihmeessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olisi kyllä ehkä aiheita, mutta ei ole aikaa. Yleensä blogin juttuja kypsyttelee pitkänkin aikaa mielessään ennen kuin kirjoittaa. Mutta jospa tulisi sopiva rakonen..:)

   Ollaan yhteyksissä :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia tässä postauksessa! <3 Ja kohta voidaan jutella lisää ihan kasvokkain, jee! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ja vielä sitäkin ihanampaa lomaa sinulle Satu ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 samoin sinne mukavaa pääsiäisen aikaa!

   Poista

Lähetä kommentti