Pikamoi lähtötohinoista!

Pikainen moikkaus lähtötohinaista. Kulunut viikko on ollut varsin työntäyteinen. Oon tehnyt pitkää työputkea, joten 'valmistautumisviikko' ei ole ollut varsin optimaalinen. Tänä aamuna pääsin siis yövuorosta töistä, onneksi tuossa sain aamulla nukuttua muutaman tunnin ja sai herätäkin valtavan ihanaan auringonpaisteeseen. Voi kunpa paistaisi huomennakin, mutta näyttää tällä hetkellä siltä, että taitaapi sataa vettä.

Noh, satoi tai paistoi. Eteenpäin mennään suomalaisella sisulla ja heittäydytään lumoavan luonnon armoille. ;) Fiilis on hyvä, vaikka jalat onkin totaalisen jumissa yövuoron jäljiltä, mutta josko se huomenna sitten vetreytyisi. Se, mitä huomenna tuleman pitää, ei ole hajuakaan. Mutta luulen kuitenkin tykkääväni koitoksesta, että uskaltauduin arpalipukkeen heittää kehiin myös vaarojen maratonille. Joku tässä hommassa kiehtoo.. vaikka mitään varsinaista kokemusta ei olekaan.

Mutta nyt adios vaan kaikille. Auto pakataan täyteen kamaa, kun ei tässä kiireen keskellä ole kerennyt kunnolla miettimään, mitä sitä tarviakaan. Ja siis jos joku on uusi lukija, niin huomenna tosiaan osallistun NUTS Karhunkierroksen polkujuoksutapahtumaan, 31 kilometriä pitäisi siellä taivaltaa. Katotaan miten likan käy! Mutta nyt alkoi loma,ja se hymyilyttää!!

Tässä loppuun kuva tältä talvelta Iso-Syötteen huippua valloittaessa, mitenhän Rukalla - jää nähtäväksi.  ;) Mutta nyt moimoi kaikille! Ja instassa voi meininkiä seurata @satsska - nimimerkin takaa.

..Yhen jutun toivon, ettei Rukalla enää oo noin paljon lunta. :p

Mahtavaa viikonloppua kaikille!!


Kommentit

 1. Jee Satuuuu tsemppiä!!! Olet ajatuksissa <3! Hyvin se menee, kun oot noin hurja likka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Olipahan mahtava juoksu ja koko reissu! Polkujuoksu vie todellakin mennessään :)

   Poista
 2. Tsemppiäää! <3 Ja pidä hauskaa!! :)

  VastaaPoista
 3. Hirmuisesti tsemppiä, ja elämysrikasta & ikimuistoista matkaa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydän jää näihin lumoaviin maisemiin!! :)

   Poista
 4. Nautinnollista reissua!

  VastaaPoista
 5. Koska sitä raporttia oikein tulee?! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti