Arjen helmihetkiä

Kirjoitan, deletoin, kirjoitan ja deletoin. Luomisen tuskaksiko ne tätä vaihetta kutsuu? 
En taida nyt osata pukea kunnolla sanoiksi. On paljon ajatuksia, vähän sanoja. 

Vietän rentoa aamua kuunnellen Juha Tapion uusinta levyä ja ihastelen näitä upeita sanoituksia, jotka uppoaa syvälle. Katselen kaunista aurinkoista aamua, syksyn väriloistoa, ja mietin miten onnellinen onkaan ihminen, joka osaa löytää näitä arjen helmihetkiä. Mietin mennyttä vuotta ja iloitsen erityisesti tästä syksystä, joka on ollut niin parasta. Paljon on tähän vuoteen mahtunut, mutta tämä syksy on ollut erityisen levollista aikaa.

Olen iloinnut..

 Tuoreista porkkanoista, tomaattimunakkaasta ja suolakurkuista.


 Tästä työmatkan varrella olevasta levollisesta maisemasta, 
joka aamuisin tai iltaisin on pysäyttänyt kauneudellaan. 
Niin monta kertaa olen pysähtynyt tämän maiseman äärelle hetkeksi.


  Herkullisesta salaatti-illallisesta, jota nautiskelimme 9-vuotis kihlapäivän kunniaksi.


 Näistä pirtsakoista aamuista, joissa taivas herää uuteen päivään. 


 Mielenkiintoisesta kirjasta, jonka juoneen uppoutuu herkästi lukuisiksi tunneiksi.


 Metsäpoluista, sammaleesta, luonnon lumosta.


 Koiran kanssa ulkoilusta, joka juoksee vauhdilla eteenpäin, 
lopulta kuitenkin pysähtyen aina katsomaan, tulenhan minä perässä.

 Kosken kuohusta.

Vaahteranlehdistä, kauniista värikirjosta mitä luonto näin syksyisin tarjoaa.

 Eipä tähän voi muuta todeta kuin
"Valoisa mieli tekee arjesta juhlan." (Snl. 15:15)

Mistä sinä olet iloinnut viime aikoina?

Kommentit

 1. <3 Ihania ilonaiheita! Täytyy sanoa, että just nyt iloitsen siitä, että pääsi lukemaan ihanan Sadun blogitekstin! <3 Arjen helmihetket on kyllä niitä parhaita! :) Kiva kuulla, että syksy on ollut siellä hyvää ja levollista aikaa! Täällä on nautittu luonnosta ja ulkoilusta, hyvästä ruuasta, läheisten seurasta ja juuri niistä pienistä hetkistä. Aurinkoista tiistaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Karkki, ja voi miten mukavia ilonaiheita sielläkin! <3 Hymyä ja hyvää tuulta viikonloppuusi!:)

   Poista
 2. Mä oon samaa mieltä Karkin kanssa, että työtauon piristys oli uusi blogipostaus täällä sun blogissas <3! Ihania pieniä, isoja juttuja siellä. Nauti niistä. :) Mä olen myös nauttinut pienistä arjen helmihetkistä. Viime viikonloppuna ne olivat mm. yhteinen rogailu miehen kanssa, tuoreet sämpylät, salitreeni Tiinuskan kanssa ja lautapelailut ystävien kanssa, joita en ollut taas hetkeen nähnyt. :) Sopivasti lepoa ja omaa aikaa sekä muita ihmisiä ja aktiviteettejä! Eilen oli kiva polkaista viikko käyntiin erään lukijan (kimppalenkkien ansiosta nykyisen kaverin) kanssa lenkkeilyllä meren rantoja pitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, että tämä sai piristää työpäivää!:) Mainitsemasi helmihetkit kuulostaa kyllä todella ihanalta, ja juurikin tuon kaltaisista asioista myös minun arkeni onnelliset hetket koostuu. <3 Rentouttavaa viikonloppua!!:)

   Poista
 3. Piristävän rauhallisia kuvia arjesta :) Syksy on kyllä ihanaa aikaa. Tosin mullakin on joku luomisen tuska nyt meneillään blogin kanssa, mutta katsotaan josko inspiraatio taas nostaa päätään. Aina se ennen pitkää sieltä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä ollut kertakaikkisen ihana! Niin sään puolesta kuin muutoinkin. Ja totta tuokin, että aina se blogi-inspis tulee jos on tullakseen. Ei passaa ottaa stressiä semmoisesta. :)

   Poista

Lähetä kommentti