Mielelle lepoa ja iloa

Heheiii ja terveiset täältä uudesta kodista. Viimeiset viikot ja jopa kuukaudetkin ovat olleet tässä asunnon ostossa / muutossa aikamoisen haipakkaa, joten voi kuinka nautinkaan tästä rennosta aamusta. Vielähän tässä on toviksi hommaa jäljellä, mutta onneksi nyt ei ole kiire mihinkään. Vaikka pahvilaatikoita onkin siellä täällä, tuntuu tämä koti niiiiin kodilta jo nyt. Voin rehellisesti sanoa, että koskaan ei ole ollut tämänkaltaista tunnetilaa liittyen asuntoon. Olo on todella kiitollinen ja onnellinen. Täällä on erittäin hyvä olla. Näinköhän tästä menevästä mimmistä tulee se kotikissa ;) Kaikella on kuitenkin aikansa, ja nyt ajatus kotona olemisesta tuntuu vaan erityisen hyvältä.. ja tästä pitää nauttia! Miten ihanaa olikin nautiskella pari kuppia kahvia ja syödä aamiaista katsellen ikkunasta rauhoittavaa metsäistä maisemaa. 


Viime aikoina tosin on mietityttänyt moni asia. Järkyttäviltä uutisilta kun kukaan ei voi välttyä. Olen tosin miettinyt, että tällaisena aikana kun kaikkialla pahuus iskee suoraan verkkokalvoille, on entistäkin tärkeämpää pitää huolta mielen hyvinvoinnista. On tärkeää antaa mielen levätä ja lukea myös asioita, jotka saavat hymyn karetta huulille. Sellaisena haluan, että tämä bloginikin pysyy. Ikäänkuin levähdyspaikkana mielelle kaiken rankan järkyttävän uutisoinnin keskellä. Onkin erittäin tärkeää rajata myös jatkuvaa tietotulvaa. Suosittelen miettimään, mikä tieto hyödyttää omaa hyvinvointia. On oma valinta, mitä lukee ja mitä tietolähteitä uskoo. Erityisesti myös muistaa, että media haluaa myllyttää. Olen jo pitkään rajannut sitä, mitä nettisivuja luen, ja mitä tv-ohjelmia katson. Olen ollut myös useamman kuukauden pois facebookista, jotta minulla olisi entistä helpompi rajata sitä, mitä silmilleni oikein hyppii. Tämänkaltaiset ratkaisut ovat tuntuneet erityisen hyvältä. Täällä blogimaailmassakin luen erityisesti sellaisia blogeja, joista saa hyvää mieltä ja tsemppiä urheiluhumputuksiinkin. 

Nyt on vuoden pimein ajanjaksokin käsillä, joten siksikin on tärkeää pitää huolta siitä, että on asioita, joista tulee hyvä olo ja virkistynyt mieli. Kokoan tähän loppuun muutaman random-jutun, joista itse olen viime aikoina erityisellä tavalla iloinnut. 

1. Miten onnellinen olenkaan bloggaamisen kautta tutuksi tulleen ystävän puolesta. Pieni suloinen tyttö mullisti maailman, ja heidän kuulumisia on mahdollista lukea myös "Candy on the run"-blogista. Eihän mikään ole suloisempaa kuin pieni vastasyntynyt vauva. Niin pieni, niin täydellinen. Ihme suorastaan.  

2. Olen niin iloinen siitä, että kotiamme pääsi koristamaan miehen papan käsintekemä keittiön pöytä. Täysin uniikki ja niin toimiva kokonaisuus. Pyöreän pöydän äärelle mahtui hyvin yhdeksän muuttomiestä. Odottelen jo, että pääsen kestitsemään useita ystäviä tämän pöydän äärelle. Pappakin olisi taatusti onnellinen tietäessään, että hänen tekemä perintöpöytä pääsi koristamaan meidän kotia. Kiitos kaikesta pappa, kuljet sydämessämme. <3


3. Mielestäni syöminen on entistä nautinnollisempaa, jos saa tämän ruokahetken viettää ystävien kanssa. Miten mukavaa onkaan ollut istahtaa lounaalle taikka illalliselle ystävien kanssa, ja turista kuulumisia herkkuruokien äärellä. Kuopiossa istahdimme lounaalle erään ystävän kanssa, joka pian muuttaakin pois täältä seudulta. Olipa ihana päästä päivittämään viimehetken kuulumiset, miten onnellinen olenkaan hänen uusista elämänmuutoksista!!


Kävin juuri Helsingissä parin päivän kestävällä koulutusreissulla, ja samalla reissulla ennätimme pitämään pikaisen blogimiitin Tiinan ja Hannan kanssa. Tytöt veivät minut illalliselle Ravintola Mayaan, ja makuelämys oli taattu! Samaisella reissulla ilmoittauduin myös Hannan pariksi ensi kesäksi swimrun-tapahtumaan, joten sellaistakin urheiluhumputusta on sitten tulevana vuonna luvassa. Mainittakoon nyt näin julkisesti, koska Hanna etsiskeli videopostauksessaan paria swimruniin, ei ole tarvetta enää. ;)

4. Entisen kotimme ulko-ovessa koristeli tämänkaltaiset kortit. Niin monet kerrat ovat nämä kortit saaneet hymyn huulille. Pienet asiat muistuttakoon meitä siitä, että etsitään niitä ilonaiheita ja hymyn aiheita tässä synkkänä aikana. Ei vajota synkkyyteen, vaan pidetään huolta itsestämme ja toinen toisistamme. 


Siispä tähän lienee on hyvä päättää tämä postaus, lähden nyt tutustumaan uusiin lenkkimaastoihin ja keräämään harvat valonrippeet talteen tästä päivästä. Mutta onneksi pian valonmäärä jo lisääntyy, kyllä me kestetään tämä vuoden pimein vaihe. Eikö niin?:) 

 Heippa ihanuus, nähdään pian!

Kommentit

 1. Ihanan iloinen postaus, tulipas siitä hyvälle mielelle :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että postaus "ajoi asiansa". Rentouttavaa viikonloppua!:)

   Poista
 2. <3 <3 Ihana olet <3 On tosi tärkeätä keskittyä niihin asioihin, jotka tekee iloiseksi ja onnelliseksi kaiken uutistulvan keskellä! Nauti lenkistä uusissa maisemissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 On toki tärkeää tietää, että mitä maailmalla tapahtuu, mutta liika vellominen asian tiimoilla saa vaan pahaa oloa aikaan. Mieluummin keskittyy onnellisiin asioihin, ja sellaisiin mihin voi itse vaikuttaa. Lenkkimaastot oli varsin jeees ja mäkiä löytyy täältäkin. Huhuh hapotti. :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Hei ihanuus! Hienoa, että perintöhuonekalut saivat kunniapaikan uudessa kodissanne. Uusien lenkkipolkujen samoaminen on ihanaa. Nautinnollisia juoksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanuus!:) Arvostan käsintehtyjä huonekaluja, joihin liittyy vielä oma tarinansa. Olen haaveillut salaa tästä perintöpöydästä jo pitkään, ja nyt saimme sen. <3

   Uusien lenkkien etsiminen on kyllä varsin mukavaa. Onneksi nykyisin on hienot karttaohjelmat puhelimessa, jotta pystyy paikantamaan itsensä aika-ajoin. Näin ollen hahmottaa paremmin, missä sitä oikein viillettää. :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Vitsi miten hyvä mieli tästä tulikaan! Soljuvaa tekstiä, hyvänmielen juttuja ja meidän mukavat tiistaitreffit :) Ihanaa kuulla, että olette löytäneet Kodin ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sain välitettyä tällä postauksella hyvää mieltä. Se oli tarkoituskin:) Oli tosiaan ihana nähdä, ja tervetuloa sitten kylään!! <3

   Poista
 5. Voi miten kiva hyvänmielinen postaus. Marraskuu on painanut viime päivinä hartioita lysyyn, joten tekstisi tuli tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että teksti sai siellä aikaiseksi hyvää mieltä. Iloista mieltä jatkoonkin, kohta tämä marraskuu on selätetty. :)

   Poista
 6. Elämä siellä on varsin mallillaan, ihanaa! <3 Teidän koti kyllä vaikuttaa mahtavalta ja ihana toi perintöpöytä! Meidän tiistaitreffit oli kyllä huiput! Oli ihana nähdä tuolleen lyhyestikin, oispa se mahdollista useammin! Ei vitsit, kohta mun pitää mennä uimahalliin, kun kerta susta tuli nyt mun swimrun-pari, huisiii! :) Heippa ihanuus, nähdään pian ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä voi monesta asiasta olla valtavan kiitollinen. :) Ja oli kyllä ihana nähdä, olispa tosiaan mahdollista treffailla useamminkin.. etenkin olisi ihana päästä kimppajuoksuille! Mutta heiii, älä huoli uimistreeneistä. En ole ennättänyt pariin kuukauteen polskimaan, viimeistään sitten avovesien aikaan.. Samoin sinne toiselle ihanuudelle oikein rentouttavaa viikonloppua!!:)

   Poista
 7. Tosi ihana ja hyväntuulinen postaus sulta taas :) Mahtavaa, että koti tuntuu omalta! Todellakin voin allekirjoittaa luonnonhelmassa asumisen ihanuuden ;) Ja olen aivan samaa mieltä noista uutisista ja niiden lukemisesta... Itse alan murehtia ja "kantaa koko maailmaa hartioillani" liian helposti, kun jotain ikävää sattuu. Huomasin masentuvani aina vaan enemmän, kun katselin ja luin uutisia Pariisista. Tajusin blokata ne heti viime perjantain jälkeen. Asian vellominen omassa päässä ei auta yhtään mitään ja sosiaalinen media vaan ruokkii pahaa oloa.

  Ihanaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tästä tekstistä välittyi hyväntuulisuus! Samoin sinne oikein mukavaa viikonloppua:) Täällä on lumihuntu tullut jo koristamaan harmaata maisemaa. Niin kaunista.

   Mielestäni on hyvä tietää, mitä maailmalla tapahtuu, mutta on tärkeää rajata tietotulvaa. Maailmalla on aina tapahtunut hirveyksiä, mutta nyt kaikenlainen media tuo sen niin näkyvästi kaikkialla silmille. Hienoa, että olet osannut rajata myöskin sitä mitä luet. On tärkeää keskittyä siihen, mihin voi vaikuttaa. <3

   Levollista viikonloppua!

   Poista
 8. Vau, mikä pöytä, todella komea! Onnea myös teille uuteen kotiin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti