Kevätaurinko saa hymyilemään

Lieköhän muualla maailmassa ollaan näin innoissaan vuodenajan vaihteluista, mitä me Suomessa olemme. Tai ainakin osa meistä. Jaksan jokaikinen vuosi innostua valon lisääntymisestä, kevätauringosta, pajunkissoista, lintujen laulusta ja siitä ihanasta fiiliksestä, mitä kevät saa aikaan. Jokaisena keväänä tulee hykerryttävän hyvälle tuulelle ja iloitsee siitä valosta ja kevätauringon kauneudesta. Kun on tovin värjötellyt pakkasessa, on kevätauringon lämpö jotakin niin kutkuttavan ihanaa, ettei sisällä oikein malta ollakaan. Mutta mikäs sen parempaa, kuin ulkoilla oikein urakalla kun kevät pistää parastaan. 

Eilen nautiskelimme auringon lämmöstä pilkkireissulla. Miehen pilkkiessä, minä keskityin vain ihastelemaan auringon paistetta nauttien samalla pari kupposta kuumaa kahvia.. Sää oli sen verran houkutteleva, että tovin istuttua pilkkijakkaralla, päätin lähteä kotiin vaihtamaan juoksukamppeet ylle ja lähteä fiilistelemään kevättä juoksulenkille. Ja mitä maisemia taas löysinkään. Oi että. Päätin lenkin lopuksi vähän oikaista järven jään yli ja sekin oli niin siisti fiilis, kun hanki kantoi ja pystyi viillettämään järven jäällä. Hihi, ihan parasta.  Puolitoista tuntia haalin todellisia ilokilometrejä!! :)

Tänään puolestaan ajelin kotikotiin maaseudulle, ja aurinko sen kuin jatkoi paistamistaan. Ostin vähän aikaa sitten myös uudet kesälenkkarit, ja päätin lähteä testilenkille, kun pyörätiet pilkottivat sulaa asfalttia, joten ei ollut enää pelkoa liukasteluista. Tähän asti olen juossut pelkillä speedcrosseilla, jotka ei mahdollista kaikkein kevyintä askellusta. Tänään liekö sula tie ja auringonpaiste sai askeleenkin kulkemaan siten, että 5min/km-vauhti tuntui taas helpolta, ja tunnissa hurahti 12 kilometriä. Siisti fiilis, kun vauhtikin alkoi tuntua helpolta ja siitä sai hyvää endorfiinipöhinää!!:) 


Mutta kevät kaikkinensa on kyllä ihanaa aikaa ja houkuttelee meitä jokaista ulkoilemaan. Nyt kun lomailen, aion nauttia luonnon lumosta ja ulkoilmasta niin paljon kuin vaan riittää fiilistä. Huomenna suunnittelen ehkä vähän retkeilyä taikka sitten puuhommia, mitä nyt täällä maaseudulla myös riittää. Onneksi näillä säillä ei tarvitse hautautua neljän seinän sisälle, vaan saa sydämen kyllyydestä nauttia kevätauringosta!!:) 

Oikein ihanaa pääsiäisviikkoa kaikille!!

Onko siellä muita, ketkä menee kevätauringosta ihanan sekaisin? :) 

Kommentit

 1. Mahtavia maisemia ja aurinkoa! <3 Nautihan lomasta! Minä ainakin hullaannun auringosta.. ai ai <3 Se kevätaurinko lämmittää jo, huomasitko? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiih hyvä jos joku muukin menee sekaisin kevätauringosta!:) Ja joo, todellakin huomasin että aurinko lämmittää! Mahtava fiilis. :):)

   Poista
 2. Ihanaa!! Nauti lomasta ja ulkoilusta! ♡ Kevät!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen nauttinut ja jatkan nauttimista! Samoin sinne ihanaa pääsäisen aikaa ja kevätkuhinaa!:)

   Poista
 3. Kyllä on ollut upean aurinkoista viime päivinä! Hienolla vauhdilla olet lenkin pinkaissut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä hellitty ihanalla auringonpaisteella nyt tosiaan, ja ehkä se sai vähän askeleenkin kevenemään juostessa :)

   Poista
 4. Ihania kuvia, kyllä tästä valon määrästä saa vaan niin paljon virtaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vain, ihanaa aurinkoenergiaa!:)

   Poista
 5. Kevätaurinko <3 Ainakin osaksi pääsiäistä on luvattu aurinkoisia ulkoilukelejä, joten toivottavasti päästään joka puolella nauttimaan ihanista ulkoilukeleistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä samaa toivon täälläkin, että lumisateen jälkeen(jota tänne päin arveltu) paistaisi jälleen myös aurinko. :) Oikein hyvää pääsiäisen aikaa Hanna!!

   Poista

Lähetä kommentti