Meidän juhannus

Juhannus, minttumaari. Tuo keskikesän ja valon juhla oli niin ihana, että ansaitsee oman postauksen. Ihana, aurinkoinen kesäviikonloppu rakkaiden kanssa sai varsin tiukan stressitason kaikkoamaan ja olon rentoutumaan suorastaan täydellisesti. Viikonlopun aikana ei ollut kiire mihinkään, vaan nautimme toistemme seurasta ja iloitsimme keskikesän juhlasta. Meidän juhannus oli suorastaan täydellinen. <3

Meidän juhannukseen kuului terdellä nautittuja aterioita.. ja runsaasti ruokaa, kesänmakuja. Aattona nautiskelimme kesäistä vihersalaattia, vesimelonia, maissia, uusia pottuja ja grillattua kanaa. Grilliruuan lisukkeeksi tein myös Hannan vinkkaamalla ohjeella marinoituja munakoisoa ja kvinoaa, johon laitoin lisäksi myös pähkinöitä ja tuorekurkkua. Jälkiruoaksi mansikkaista britakakkua..
Meidän juhannukseen kuului myös pieniä kävelyretkiä, luonnon ihastelua pikkuisen murun kanssa, joka jaksoi ihmetellä muurahaisia, perhosia ja lintuja sekä kauniita kedonkukkasia.


..ihastelimme myös iltaisin sitä upeaa yötöntä yötä, taivaan värikirjoa..
(Kirjoitinkin aiheesta ihan oman postauksen,
johon pääset täältä - keskikesän taikaa. )


Meidän juhannukseen kuului myös runsaita aamupaloja, monta kahvikupillista..Meidän juhannukseen kuului uintia, metsälenkkejä, venyttelyä ja kehonhuoltoa,
sekä kesäauringosta nauttimista.

Meidän juhannukseen kuului vielä vähän lisää ruokaa,
itsetehtyjä hamppareita,
 raparperipiirakkaa ja jäätelöä..Meidän juhannukseen kuului kiireetöntä eloa rakkaiden kanssa, ajantajun menettämistä, rentoutumista ja virkistymistä. Ja kaikki tämä oli vain niin täydellisen ihanaa..

Millaisin tunnelmin siellä vietettiin keskikesän juhlaa?

Kommentit

 1. Voi miten ihanasti tämä postaus huokuu kesäonnea! <3

  Täällä sujui juhannus töiden merkeissä. Aattona ehdittiin ennen iltatöitä brunssille ystävien kanssa, juhannuspäivänä puolestaan vietettiin juhannuskestejä töissä. Toki mökkijuhannus olisi paras mahdollinen, mutta ei työnteossakaan mitään valittamista ole, kun asennoituu hommaan oikein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannusaaton brunssi kuulostaa mainiolta! Ja näinpä,juhannus töissäkin on ihan jees, erityisesti jos sitä on mahdollista jotenkin juhlistaa työnteon lomassa juurikin juhannuskestein. Asenne se ratkaisee!:)

   Poista
 2. Ihana oli postauskin! Tunnelma välittyi tännekin asti! Osaat kyllä nauttimisen taidon.=) Täällä nautittiin hyvästä ruuasta, perheen ja kavereiden parhaasta seurasta, liikunnasta ja rentoilusta sekä kesän kauniistamaisemista. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, oon aikamoinen fiilistelijä. Mutta mikäs tässä ihastellessa, kun kesä tarjosi parastaan. Teidänkin juhannustouhu kuulostaa mainiolta:)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tunnelmia taas!! <3 Ja vitsi noita ruokia!! Nam!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiilistelijä-Satu pääsi valloilleen, ja jooo'o - noi ruuat todellakin nam. :)

   Poista

Lähetä kommentti