Voi syksyn kauneus - ulkona on hyvä olla

Pyörähdin tänään partioaitassa ja bongasin sieltä lyhyen ja ytimekkään ajatuksen. 
Ulkona. Perillä. 

Nuo pari hassua sanaa säväytti ja saatoin niin samaistua tuohon. Ulkona, luonnon keskellä saa tuntea todellakin olevansa perillä, vapaana, onnellisena. Syyskuu on säiden puolesta tarjonnut parastaan.. ja on saanut ihastella värikirjoa, tuoksutella syksyn raikkautta ja nauttia lempeistä syystuulista. Voi että miten rakastankaan tätä vuodenaikaa. Syksy on toki tuonut omat haasteensa työn ohessa tapahtuvan opiskelun myötä, ja siksi onkin ollut tärkeää käydä ulkoilmassa virkistymässä. Enkä just nyt keksi parempaa tapaa virkistäytyä kuin nauttia luonnon lumosta omalla tavallani, ja se tarkoittaa muun muassa..

Puijolla polku-ja maastojuoksua 


Auringonlaskun ihastelua
 

Varhaista aamulenkkiä ja UINTIA satumaisessa aamu-usvassa


Pitkää polkujuoksulenkkiä ihan uusissa maisemissa Varsinais-SuomessaMetsäretkeilyä rakkaiden siskontyttöjeni kanssa
 

Näitä kuvia ja tunnelmia niiden takana miettiessä, huulille nousee hymy ja mielen valtaa kiitollisuus. Ihanaa, että olen saanut jakaa niin monen rakkaan kanssa näitä upeita hetkiä luonnon lumossa, syksyn värikirjossa. <3

Ihanaa syyskuun viimeistä viikkoa kaikille! 

Mikä on sinun tapasi virkistäytyä luonnon lumossa?

Kommentit

 1. Ihania kuvia <3<3
  Mutta uintia.. hrrrr! :D Mä rakastan metsää, me käydään viikoittain tyttöjen kanssa metsässä vähintäänkin kävelyllä, usein eväiden kanssa ihmettelemässä. Syyskuu on todella tarjonnut parasta mahdollista ulkoiluilmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsä on kyllä kerrassaan upea paikka, tarjoaa monenlaista elämystä kaikenikäisille ja eritoten lapsille avaa upean mielikuvitusmaailman. :) Ja jep, aamun uintielämys oli todella upea. Se aamun taianomainen tunnelma jää taatusti mieleen..

   Toivottavasti lokakuussakin saadaan nauttia auringonsäteistä, koska onhan se niin upeeta!:) Ihanaa syksyn jatkoa Minna!

   Poista
 2. Sairaan hyvin sanottu: Ulkona. Perillä. <3 Meillä oli kyl huippu syyspäivä, jota muistelen hymyillen. Sulla on ollut muutenkin hienoja hetkiä luonnossa! Nyt pitää nauttia, kun tätä ihanuutta vielä riittää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookin - kummasti kolahti. Luontorakkaus. <3 Mutta ai vitsit, olipa kyllä kivaa. Ihana oli juoksennella pitkin polkuja sun kanssa. Toivotaan että myös lokakuussa saadaan nautiskella vastaavista keleistä!:)

   Poista

Lähetä kommentti