Joulujuoksu poluilla

Tiptaptiptap tyypit! Huhhei se joulu tosiaan lähestyy, ei enää kuukauttakaan!  Taas se aika lentää :) (..ja hyvä niin, koska sitten pian käännytään taas kevättä kohti..) Edellisessä postauksessani kirjoittelin vinkkejä kaamostaisteluun, ja nytpä voisin listata vielä pari asiaa, jotka auttaa läpi kaamoksen: Joulu ja juoksu. Ja eritoten JOULUJUOKSU.

Olettekos huomanneet miltei jokavuotisen "Joulujuoksu-kampanjan", jolla kerätään varoja kotimaan hädänalaisten lasten auttamiseksi. Joulujuoksu-tapahtuma järjestetään Helsingissä 3.12 klo 15 ja tapahtumasta lisätietoa löydät täältä. Tapahtuman järjestäjänä on Pelastakaa lapset Ry ja Runner's High.

Monet siellä varmaan tuumaileekin, että voi vitsit miten kiva olisi osallistua, ja harmittelet ettet pääse paikalle tuona aikana juoksemaan. Mutta tiedätkös mitä, ei hätää -  voit järjestää oman joulujuoksun minä aikana ja missä tahansa ja osallistua siten joulujuoksuun! 
Joulujuoksu-tapahtuman sivuilla lukeekin:

"Etkö pääse Joulujuoksu-tapahtumaan Finlandia-talolle 3.12?

Ei hätää, voit auttaa lapsia juoksemalla silloin kun sinulle parhaiten sopii!
Osallistumalla autat köyhyydessä eläviä lapsi kotimaassa.
Kampanja jatkuu aina jouluun saakka. "

Me bloggaajaporukallakin tuumailimme, että haluamme osallistua tähän kampanjaan. Emme olisi päässeet iltapäivän juoksuun, joten päätimme yhdessä Karoliinan ja Hannan kanssa startata jo aamupäivästä joulujuoksemaan meille mieluisassa maastossa, eli poluilla. Ja päätimme myös kutsua blogin lukijat mukaan juoksemaan!
Tervetuloa siis kanssamme Joulujuoksemaan Espoon poluille 3.12 klo 10. Lenkin pituus on noin kymmenen kilsaa ja edetään sellaista vauhtia, että taatusti jokainen pysyy matkassa mukana. Lenkin jälkeen mennään kahvikupposelle Cafe Pirttimäkeen. Tarkempaa infoa ja ohjeistusta löydät Sporttaillaan Hannan sivuilta. Olisi aivan huippua tavata teitä siellä! Tapahtuma löytyy myös facebookista, joten käyhän ilmoittamassa itsesi messiin. :)

 Meidän polkujuoksuun osallistuminen ei velvoita ketään osallistumaan hyväntekeväisyyteen, mutta halutessasi voit Oma Joulujuoksu-sivuilta valita haluamasi summan, jonka voi lahjoittaa vähävaraisten lasten auttamiseen. Pienikin summa auttaa ja saa aikaan hyvän mielen. :) 

Toivomme erityisesti, että tulet mukaan hymy huulilla, joulumielellä ja tonttulakkiin pukeutuneena! :) Pikkujouluillaan porukalla poluilla! :) Kanssani mukana siis Candy On the Run- blogin Karoliina ja Sporttaillaan-blogin Hanna ja toivottavasti moni myös teistä lukijoista tai bloggaajista!

Hyvää viikonloppua ja joulun odotusta kaikille!

Kommentit

 1. Jei, en malta odottaa meidän juoksua ja koko pikkujouluviikonloppua :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit miten kivaaaa!!:) Pian nähdään:)

   Poista
 2. Hienoa tytöt! Ihan huippu idea💗 mukavaa joulujuoksua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti