Marraskuun kuulumisia - lomailua, core-haastetta & kaamostaistelua

Heippahei kaikille! Mitenkäs on siellä lähtenyt ensimmäinen marraskuun viikko rullaamaan? Täällä varsin hyvin, koska olen saanut lomailla (taas). Töissä kävi käsky, että säästölomapäivät pitää tänä vuonna lomailla pois.. joten vuosien saatossa kertyneitä lomapäiviä nyt sitten kulutellaan. Ja mikäs sen parempi ajankohta lomailla kuin marraskuu.. (ainakin jos olisi jossain kaukana auringon alla..) ;) Vaikka äkkilähtöjä tuossa yksi päivä selailinkin, päätin kuitenkin rentoutua lomalla kotikonnuilla maaseudun maisemissa. Ja oikeastaan. Kaiken syksyn hektisyyden ja siellätäällä-menemisen jälkeen, tuntuikin tämä loma erityisen hyvältä. 

Hassua, miten sitä saattoikaan tuntea onnellisuutta siitä, että sai juoda aamukahveeta iskän isoon aamutakkiin pukeutuneena, jutustella äitin kanssa niitä näitä ja tuijottaa veljen kanssa telkkua vieretysten. Ulkoilla kauniissa maisemissa, syödä hyvin ja saunoa joka ilta puusaunassa. Nukkua vanhassa omassa huoneessa kuunnellen hiirien rapinaa hirsien välissä. Jotain niin tuttua ja turvallista. Onnellista. Arvokasta. 

Samanaikaisesti tuli myös pohdittua marraskuuta, tätä kaamosaikaa. Mutta mikä kauneus olikaan ainakin näin ensimmäisenä viikkona. Lumihuurteiset puut ja syvä luonnon hiljaisuus. Kävin polkujuoksemassa Repoveden kansallispuistossa ja ne maisemat oli taianomaiset. Luonto oli myös niin hiljaa. Erityisen upea kokemus oli juoksennella pitkin upeita maisemia, ihailla täysin tyyntä järven pintaa ja huurteista maisemaa. Todella vaikuttavaa. Tämän lisäksi ennätin selailla myös blogeja ja löysinkin muutaman haasteen, johon lähdin näin marraskuussa mielelläni mukaan. Endorfiinikoukussa-blogissa startattiin #kaamostaistelu. Tarkoituksena tsempata toinen toistamme selviytymään kaamoksesta ja jakaa posiitivista fiilistä. Huippu idea, koska kyllähän asenne ratkaisee, miten tähän aikaan suhtautuu. Tehdään tästä marraskuusta mitä parhain, yhdessä! :) 

Sporttaillaan-Hanna haastoi coreputkeen, jossa tarkoituksena on päivittäin tehdä 50 core-liikettä ja joka viides päivä näiden liikkeiden lisäksi lankkua. Käypä lukaisemassa tarkemmat vinkit coreputken toteutukseen Hannan sivuilta. Tämä oli hyvä haaste ja mieluusti olen mukana! Keskivartalon hallinta on kuitenkin kaiken toiminnan ydin, aivan arkiaskareista lähtien. Nyt näin marraskuun tullessa ajattelin vähentää myös juoksua ja lisätä lihaskuntoilua. Kotijumppailusta ei nyt viime aikoina ole tullut juuri mitään, joten päätin ottaa salijäsenyyden, josta saisi vähän puhtia tekemiseen. Jeij. :) 

Todistetusti coreputki aloitettu.. ;)Tsemppiä vaan kaikille marraskuuhun! Eiköhän me nitistetä tämä kaamosaika helpostikin ja opita iloitsemaan myös marraskuun meiningistä. Onhan tämä yhtä pikkujouluaikaakin, joten mikäs sen mukavampaa kuin iloita ystävistä ja yhdessäolosta! Meilläkin on viikonloppuna pientä synttärijuhlaa tiedossa, joten kiva lähteä yhdessä mieheni kanssa juhlimaan. 

Nyt haastan sinut kertomaan tästä viikosta jonkun positiivisen asian kommenttiboxiin. Jaetaan hyvää mieltä toisillemme! Kuinkas moni muu on lähtenyt/lähtee mukaan Hannan coreputkeen tai Elinan kaamostaisteluun? :)

Kommentit

 1. Kivoja kuulumisia! ♡ Marraskuun positiivisia juttuja on ainakin edessä olevat juhlat ja treenit! :) Hyvää viikonloppua!! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, juhlahumu ja treenit tuo tosiaan valoa marraskuuhun. Ihanaa viikonloppua!:)

   Poista
 2. Tämän viikon kohokohta oli ehottomasti juoksulenkki kaverin kanssa: auringonpaistetta, lunta ja mukavia polkuja :) Samalla tuli juostua enkkaripitkä matka! Ihanan tunnelmallisia kuvia Repovedeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä erittäin hyvältä viikon kohokohdalta. Auringonsäteet tuo vielä oman ripauksensa tähän harmauteen!:) Repovesi oli tosiaan kovin kaunis.

   Poista
 3. Mahtavaa on ollut tällä viikolla se, kun olen päässyt lenkille päiväsaikaan. Valoa on ollut, aurinkoistakin joinakin päivinä.
  Kuvasi todistavat se, että marraskuussakin voi olla kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep päivälenkit ja liikkuminen valoisaan aikaan tuo kyllä tosi paljon hyvää mieltä. :) Marraskuukin on tosiaan kaunis.

   Poista
 4. Ihana ajatus tuo kaamostaistelu! Ehdottomasti mukana. Päivän positiivisena paljastan että tultiin just viime yönä viikon lomalta Teneriffalta ja oli ihan huikean kiva reissu! Oisko nyt ladattu aurinkoenergiaa kaamosta vastaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Todellakin on siellä taatusti ladattu aurinkoenergiaa talteen Teneriffan auringon alla :)
   Mutta jes, hyvä että liityt mukaamme kaamostaisteluun, joka on tosin tässä lumisessa marraskuun säässä sujunut varsin hyvin :)

   Poista

Lähetä kommentti