Voi miten ihanaa

Voi miten ihanaa oli kokea Espanjassa lämpimän kevään tuulahdus ja paikoitellen jo kesäisen auringon lämmön tuntu. Nyt on ollut hitusen haastavaa asennoitua tallustelemaan märässä loskasäässä, joka täällä Savon maalla vielä jatkuu. 

Mieli halajaa takaisin Espanjan lämpöön.

Miten ihanaa olikaan hakea läheisestä hedelmäkaupasta tuoreet hedelmät ja istahtaa kahvikupposen ääreen parvekkeelle kuuntelemaan lintujen siritystä. 


Miten ihanaa oli kävellä meren rannalla ja kuunnella meren kohinaa.


Miten ihanaa oli juosta hiljaisessa kaupungissa, auringonnoustessa. Pysähtyä katselemaan värjääntyvää taivasta.


Miten ihanaa oli löytää nämä upeat vehreät maastot ja juoksennella vuorilla..


Miten ihanaa olikaan kävellä kiireettömästi pitkin katuja ja pysähtyä pienten yksityiskohtien ja lumoavien maisemien äärelle..Voi miten matkailu onkaan ihanaa..

Espanjanhuuruisin terveisin toivottelen teille kaikille oikein ihastuttavaa ja rentouttavaa viikonloppua! Toivottavasti suunnitelmissa kaikkea ihanaa! 
Täällä tiedossa siivouspäivä ja illemmalla lähden ystävän kanssa juoksulenkille.
Ihania suunnitelmia siis, vai mitä? :)

Ja sanoinkohan jo riittävän monta kertaa,
että olipahan ihanaa!;)Kommentit

 1. Helou, juoksukaveri!

  Takomorunners tuli kiittämään, siitä että kirjoittelit aikaisemmin Juoksukaverikirjapostauksen, jonka versio on Takomorunners-heimolaisilta (kunnia alkuperäisideasta kuulunee toisaalle). Nyt kokosimme yhteen kaikki löytämämme juoksukaverikirjapostaukset ja toivotamme sinut sekä lukijasi erittäin tervetulleiksi tutustumaan niihin sivuillemme.

  Juoksukaverikirja on edelleen auki ja sivuja riittää, joten kuka tahansa juoksunystävä voi kirjoittaa postauksensa sinne. Kiitos ja tervetuloa lukemaan juoksubloggaajien postauksia. =)

  http://www.takomorunners.com/2017/04/takomorunners-juoksukaverikirja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos teille mukavasta haasteesta ja linkityksestä myös postaukseen! :)

   Poista

Lähetä kommentti