Tiedän mitä teen tänä kesänä..

Moikka kaikille ja terkkuja kesälomalta! :) Tänään aamulla mummon villapaitaan kietoutuneena hellan tulen ääressä lämmitellessä meinasi iskeä jo kesälomamasis päälle. Voi Suomen kesä sentään. En yleensä halua harmitella sellaisia asioita, joille itse ei voi mitään.. kuten säälle ei mahda mitään. Turha kuluttaa kesälomaansa valittamalla olosuhteista. Varsinkin kun ulkoilu virkistää säässä kuin säässä. Niin tälläkin kertaa. Lähdin juoksentelemaan lähipoluille ja hyvin pian harmitus oli tiessään. Iloitsin omista lapsuuspitäjien maisemista ja upeista lenkkimaastoista, jotka todella olin jo ihan unohtanut. Miten upeassa ympäristössä olemmekaan saaneet kasvaa! Tulin myös niin syvästi vaikuttuneeksi, kun kuuntelin tuulen voimakasta huminaa ja katselin laineiden tyrskyviä vaahtopäitä. Luonto. <3

Niiin ja siinä säätä hetken harmitellessa, mietin myös että ihan oikeasti tykkään juosta viileämmillä keleillä. Ilma on raikas, happirikas ja juostessa tulee kuitenkin lämmin. Muutoin toki ne kesäkelit voisin jo ottaa, mutta löydetään niitä positiivisia seikkoja tästä koleudesta. Iloitsen myös, että pidempi lomapätkä on sitten elokuussa,  jolloin toivottavasti päästään nauttimaan myös lämpimistä kesäilloista. Jos ei Suomessa, niin sitten buukataan lennot Espanjaan :)

Kyllä oli hymy herkässä luontopoluilla. Puolentoista tunnin polkulenkin jälkeen pääsin vielä herkkuruualle, ja sitten tiedossa oli vielä palauttava hieronta. Huippu kesälomapäivä tästä tulikin. Ei voi kuin hymyillä:) 
 

Mutta hei, viitaten nyt tuohon postauksen otsikkoon. "Tiedän mitä teen tänä kesänä". Minä juoksen. Yleensä juoksuhommat on jääneet vähemmälle kesäkuukausina, mutta tänä kesänä siihen ei ole varaa. Syyskuun alussa pitäisi nimittäin olla ultramatka-iskussa, sillä viiiimein pääsen toteuttamaan yhden haaveistani. Sain buukattua paikan Nuuksio70 Trail ultraan. Wuhuuuuu. Oon ihan hurjan innoissani ja valmis uuteen seikkailuun! :)

Pyytäisin kuitenkin teitä arvoisat ultrajuoksusisaret ja -veljet.  Vinkatkaahan joitakin hyviä linkkejä, missä kirjoitettaisi ultraharjoittelusta. Ja jaathan myös omat parhaat treenimetodisi?  Olisi ilo kuulla, miten teistä on tullut ultrajuoksijoita. :)

Oikein ihanaa kesäkuun ekaa viikonloppua kaikille! Eiköhän me nämä koleat kesäpäivät selätetä ja nautita joka tapauksessa valoisista kesäöistä ja yöttömien öiden taiasta! :)  Mulla on tiedossa kivoja suunnitelmia, kun huomenna lähdetään viettämään tyttöjen viikonloppua Vierumäelle Hannan ja Karkin kanssa. Supersiistiä! :)

Kommentit

 1. Eiköhän ensi viikolla saada taas aurinkoa ja hiukan lämpimämpää säätä. Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa että aurinko tuli myös viikonloppuna pilkahtaman loman päätteeksi. Huomennna takaisin töihin. :) Oikein ihanaa kesää myös sinulle Anne!:)

   Poista
 2. Vautsi - ihan mahtavaa, kun menet Nuuksioon! Vaikka en nyt itseäni oikein ultrajuoksijaksi miellä, niin pari vinkkiä antaisin treenailuihin: lepo ja kehonhuolto. Tee noita mielummin liikaa kuin liian vähän. Riittävä määrä unta erityisesti on todella tärkeää. Jotenkin silti veikkaan, että nämä on hallinnassa sulla jo. Veikkaan, että vedät huikeesti Nuuksiossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos kommentistasi ja vinkeistä! Sulla on paljon hyviä kokemuksia pitkistä koitoksista, joten tottakai otan vinkkisi vastaan. Ja hyvä muistutus, että lepoa ja kehonhuoltoa ei tosiaan saa unohtaa.. vaikka vähän treenien pituuksia varmasti kasvattelenkin. Mutta jännittää kyllä jo nyt aika paljon.. mihinhän sitä onkaan tullut lähdettyä :D

   Poista
 3. Niin huippua fiilistellä yhdessä Nuuksion ultraa ;) Jeejee!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti