Puhu itsellesi hyvää

Marraskuisena iltana kirjoittelen ajatusten virtaa. Sitä sun tätä - vailla kunnon punaista lankaa. Näin pimeänä kaamosaikana olen miettinyt, mikä erityisyys marraskuun luonnossa on. Se hiljaisuus, kun koko luonto nukkuu. Pari alla olevaa kuvaa on napattu niiltä päiviltä, jolloin halusin tallentaa pienen valon säteen. Sieltä se aurinko yritti näyttäytyä kunnes painui pilviharson taakse.


Lunta on jokseenkin riittänyt, mutta on täällä ollut silti mahdottoman pimeää, loskaista ja liukasta. Pimeä marraskuu on saanut minut liikkumaan sisätiloissa, kuten viime postauksessa kirjoitinkin ja viihtymään villasukat jalassa kotosalla. Väriä marraskuuhun on tuonut lähinnä ruoka-annokset.


Pimeästä marraskuusta huolimatta yleisfiilis on ollut kuitenkin hyvä. Syksy oli monin tavoin hektinen ja nyt arjen helpottuessa tuntuu tosi hyvältä. Vuoden alussa häämöttävä opintovapaakin saa hymyn huulille. 

Ja tottahan se kevään polku-ultrakin pistää tähän tyttöön mukavasti liikettä jo nyt. Corea ja lihaskunnon vahvistamisella mennään ja iloitsen siitä, että olen saanut huippuja treenikiksejä! :) Olen niin iloinen, kun juoksutavoitteet innostaa ja inspiroi. Teen tämän kaiken touhun täydestä rakkaudesta lajiin! Kaikki viime aikainen urheilutouhu todellakin antaa enemmän kuin ottaa! Niin parasta!

Tätä samaa liikkumisen iloa haluan välittää täällä blogissanikin! Rohkaisen teitä jo nyt miettimään, olisiko joitakin juttuja, mistä olet aina haaveillut? Onko siellä ruudun takana kenties ihmisiä, jotka on haaveillut osallistumisesta juoksutapahtumaan tai aloittamaan juoksuharrastusta? Tai kenties tutustumista uuteen muuhun harrastukseen. Ja nyt kysyn sinulta: mikä sinua estää?

 
 
Ilman hulluja unelmia 
ei synny viisaita päätöksiä.
Tommy Tabermann

Epäroinnin kynnyksellä kysy 
kuinka paljon rohkeutta 
uskallat jättää tänään käyttämättä.
Tommy Tabermann


Oletko muuten miettinyt, miten sinä puhut itsellesi? Täytätkö itsesi negatiivisilla ajatuksilla ja kuuntelet mielen valheellisia puheita. Puhutko itsellesi "ei minusta ole" sen sijaan, että sanoisit "minä pystyn ja minä kykenen."

Ole rohkea, kuuntele itseäsi. Tee päätöksiä, mitkä koet oikeaksi. Uskalla yrittää. Uskalla epäonnistua. Uskalla astua epämukavuusalueelle. 

Kaikki nämä askeleet vievät meitä eteenpäin kohti unelmia ja elämyksiä, ja kaikkein tärkeintä - matkan aikana opimme enemmän itsestä kuin uskoimmekaan. 


Marraskuuu on niiin paras kuukausi haaveilla uusista jutuista ja innostuksista!! Tehkää asioita, mistä nautitte! :) 

Iloa, hymyä ja hyvää tuulta! :) 

Ps. Kolahtiko teksti? Saitko itsesi kiinni negatiivisista ajatusmalleista? Nyt kehoitan sinua katsomaan itseäsi peiliin ja kehu itseäsi. Meistä kaikista löytyy niiiin paljon hyvää! :):)

Kommentit

 1. Ihana ja tarpeellinen teksti maanantaille :) Tänä vuonna tämä pimeys on tuntunut jotenkin niin läpitunkevalta. Jotenkin ihana ajatus, että tämän synkän ajan voisikin käyttää unelmointiin ja motivoitumiseen.
  Tässä taannoin kaverini näytti minulle face-päivitystä, jonka olin kirjoittanut 7 vuotta sitten. Päivitys oli sellainen kysymys-vastaus tehtävä ja yksi kysymys oli: "mitä urheilulajia haluaisit harjoitella, muttet pysty". Mun vastaus oli: "haluaisin treenata maratonille".
  Tuli aika hyvä fiilis, nyt kun luin tuon. :) Tuolloin ei ollut aikaa treenata, eikä uskoa omiin kykyihin. Mutta haave oli kuitenkin olemassa. Aika mahtavaa, että se tuli todeksi.
  Komppaan sua siis (jälleen) täysin. Kannattaa haaveilla rohkeasti! Jo pelkkä haaveen sanominen ääneen tai sen kirjoittaminen ylös voi viedä haavetta eteenpäin, vaikka se sillä hetkellä tuntuisi kuinka utopistiselta tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, sun kommentit saa aina niin hyvälle tuulelle. KIIITOS <3. Aivan mahtavaa tuo vuosien takainen haave, joka on osoittautunut todeksi! Esimerkkisi nimenomaan osoittaa sitä, että kannattaa haaveilla ja unelmoida!! :D Itsekin aika ajoin olen havahtanut, että "hei tästähän mä oon haaveillut ja nyt se on toteutunut.." Aina haaveita kohti meneminen ei ole päämäärätietoista, vaan joskus voi vaan huomata elävänsä unelmaansa. :) Ihastuttavaa joulukuuta - kyllä pimeä ajanjakso vielä valoksi muuttuu ;)

   Poista

Lähetä kommentti