Uusi Tahkon polkujuoksukisa Buff Trail Touriin?

Älä sure mennyttä kesää, se on edessäpäin, viisastelee Risto Rasa. Näinhän se on. Vaikka ei ole vielä jouluun ennätetty, jo juhannusta suunnitellaan. Nimittäin: Viimein saadaan savon muakin polkujuoksukartalle, koska ensi juhannusaattona juostaan ihka uusi polkujuoksukisa Tahkolla. 


Tahko Trail tarjoaa 23 kilometrin verran polkujuoksunautintoa Savon kauniissa maisemissa sisältäen rapiat 750 metriä nousua. Reitin varrella pääset kipittämään ylös myös Suomen pisimmät portaat, jotka valmistuivat tänä syksynä. Portaissa on reipas tuhat askelmaa, jotka johtavat sinut Tahkon mäen päälle. Suattaapi muuten hapottaa. ;) Juoksun startti on perjantaina jo klo 11, joten hyvin ehdit illaksi vielä makkaran paistoon mökille. Ilmoittautuminen kisaan alkaa joulukuun eka päivä, joten varaahan paikkasi polkujuoksijoiden juhannusjuhlasta! 

Ja arvon polkujuoksusisaret ja -veljet. Oletteko huomanneet, että Buff Trail Touriin on ensi vuodelle haussa uusi polkujuoksukisapaikka. Tahko Trail on päässyt "finaaliin" saakka ja kisailee BTTF- paikasta Aulangon polkujuoksukisan kanssa. Valinta tehdään äänestyksen perusteella, joten käykäähän äänestämässä mieleisintä. Ja tokihan toivon, että jelppaisitte siinä, että Kuopiossa kokoontuisi juhannuksen viettoon polkujuoksukansaa! :)


Loppuun kuvamuistoja parin vuoden takaa kauniista Tahkon kesäpäivästä. 
Voisihan sitä hullumminkin juhannuksen viettää, joten ei kun kaikki mukaan vaan tämänkaltaisiin maisemiin juhannusjuoksulle! :)


Polkujuoksuiloa kaikille! :)

Kommentit

  1. Äänestetty. :) Käys muuten kurkkaamassa http://luontoloinen.blogspot.fi/2017/11/kysymyshaaste-remake.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, kun äänestit :) Aulanko vei voiton, mutta tahkolla juostaan silti jussina! Tervetuloa mukaan :) Kiitos haasteesta, kaipasinkin vähän inspiraatiota kirjoittamiseen. Lyö tyhjää :)

      Poista

Lähetä kommentti