Kiitosmieli vuodesta 2017

Vuoden viimeisinä päivinä on hyvä pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan kulunutta vuotta. Pohtimaan, mitä kaikkea vuosi onkaan pitänyt sisällään. Niin hyvää kuin huonoakin. Kenenkään elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan kulkemamme polku on välillä paikoin synkkä ja kivinen. Tänä vuonna tosin olen saanut kulkea onnekkaasti enemmän kukkapoluilla. On ollut hyvä vuosi. Siitä olen syvästi kiitollinen. Vaikka toki arki on paikoin ollut raskasta ja on pitänyt miettiä, millaisia ratkaisuja tekee hyvinvointinsa eteen. Omien rajojen asettaminen on kuitenkin auttanut niissä hektisissä elämän tilanteissa. Olen oppinut olemaan lempeä itselleni, asettamaan rajoja ja kuuntelemaan omaa kroppaani ja voimavarojani yhä enemmän. Jo varhaisessa vaiheessa olen havainnut huolestuttavia merkkejä esim. omasta jaksamisesta ja se on edellyttänyt toimia, jottei ajaisi itseään liian tiukoille. Olen onnellinen siitä, että viimeisten vuosien aikana olen oppinut jotakin merkittävää, josta jo tämän vuoden alussa kirjoitinkin.  "Syvällisempää ajatusta - Sinä riität" -postauksesta voit lukea oman kokemukseni voimavarojeni heikentymisestä ja siitä, mitä kaikkea tuo aika minulle opetti. Niin raskas, mutta niin upea elämän oppikoulu tähän mennessä. <3

Tästä vuodesta 2017 saa olla kyllä niin kiitollinen. Se on sisältänyt paljon hyvää. Uskon, että vaikeiden vuosien jälkeen osaa arvostaa yhä enemmän niitä pieniäkin asioita. Elää tässä ja nyt. Olla kiitollinen joka päivästä. Toivon, että pystyn välittämään sitä arkista onnea, hymyä ja hyvää tuulta myös täällä blogissani. Unohtamatta kuitenkaan niitä elämän kipukohtia, joita meistä jokainen läpikäy. Aina elämä ei ole silkkaa onnea, mutta uskon että jokaisesta päivästä voi löytää aihetta kiitokseen.


"Anna elämän kuljettaa sinne, missä on hyvä olla, missä virheet tulevat rakastetuiksi, unelmat rakennetuiksi ja sydän saa tuntea itsensä vapaaksi."


"On uskallettava kulkea särkyvän kautta, mutta lähellä rantaa. Ensin tunnustettava askelia, sitten luotettava, että elämä kantaa."

"Kun hetki on tässä, pidä kiinni, täytä se niin hyvin koin osaat. Rakasta lujasti. On parempi kohdata vilpittömästi, elää myötätunnossa ja myötäonnessa, tuntea hetkessä koko valtava elämä."

"Minä tahdon, minä lupaan. Teen niin paljon kuin voin. Tällä sydämellä, mutta en mitään täydellistä. Minä horjun, minä kaadun, minä nousen, en luovuta. Tämän elämän verran." 
(Kaikki runot: Joel Jyrinki)Vuosi on sisältänyt upeita elämyksiä Espanjan keväässä ja syksyssä, sekä huikea reissu Norjan lumoavassa vuoristossa. Kulunut vuosi on ollut myös upea Suomi100-vuosi. Olen saanut viettää ihania hetkiä luonnon lumossa niin retkeillen kuin polkujuostenkin. Ihana, ihana Suomen luonto. <3

Parasta on kulkea omia elämän polkujaTämä instagramin #bestnine2017 saa myös hymyn huulille. Kuvissa näkyy juoksueuforiaa, retkikuvia ja luonnon lumoa. Kuvia juoksukisoista: ultramaratonilta ja HCR:lta, luontokuvat Vierumäeltä, Kolilta ja Repovedeltä sekä vuorikuva Senjan saarelta, Norjasta. Yksi kuvista kotimetsästä elämäni rakkaimman kanssa, kuva otettu meidän 10-vuotis hääpäivänä. Huikea vuosi kaikkinensa!! <3

Tältä vuodelta tarttuu matkaan upeita muistoja, ihania hetkiä ja elämyksiä. Kiitos vuosi 2017 - olit ikimuistoinen. Näiden muistojen ja elämysten saattelemana on mahtava lähteä kohti vuotta 2018! :)


Ihastuttavaa vuodenvaihdetta! Ja kiitos sinulle lukijani, että olet kulkenut matkassa mukana jälleen tämän vuoden. Kaikkea parasta vuoteen 2018! :) 

Mikä oli sinun ikimuistoisin hetki vuodesta 2017? Millä mielellä uuteen vuoteen?

Kommentit

 1. Hyvä postaus.. TAAS :)

  Kirjoitin just itsekin lyhyesti kiitollisuudesta, siksi tämä lause "Aina elämä ei ole silkkaa onnea, mutta uskon että jokaisesta päivästä voi löytää aihetta kiitokseen" sai mut nyökyttelemään täällä yksinäni. Ihanaa ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, ja näin se juuri on. Kiitosmielellä ensi vuoteenkin. Samoin sinne upeaa vuotta 2018! :)

   Poista
 2. 💛💛Ihana postaus Satu! Hyvää uutta vuotta ja niin ihanaa, että pian nähdään! 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karkki! Ihanaa vuodenvaihdetta <3 PIAN nähdään - jee!!

   Poista
 3. Sulla on kyllä ollut hieno vuosi. Toivottavasti ensi vuosi on tätäkin parempi! Tässä hiukan lisähaastetta ensivuoteen, haastan sinut mukaan juoksuhaasteeseen: http://taivaanrannanjuoksija.blogspot.fi/p/juoksuhaaste-2018.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne, kaikkea hyvää myös sinulle tähän uuteen vuoteen! Ja hei olipa tosi kiva haaste, lähden tosiaan mukaan :)

   Poista
 4. Huikea vuosi ja hienoja kuvia!! Onnea uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raita ja samoin sinne huikean elämyksellistä vuotta! Uuden vuoden lupauksena tai toiveena voisin esittää sinulle muutaman yhteisen kimppalenkin tällekin vuodelle. ;)

   Poista

Lähetä kommentti