Tammikuun treenimietteet ja HELMIkuu

Selailin aamulla instagramia ja pysähdyin @taimiston julkaisun äärelle.
"Tämä onkin hieno kuukausi, helmi kuukausien joukossa."

Miksen ole tullut aikaisemmin edes ajatelleeni. HELMIkuu. Aivan ihanaa! <3Helmikuu alkaa täällä  keveämmissä merkeissä liikkumisen osalta. Pidän keveämmän viikon juoksun osalta. Nyt keskityn kävelylenkkeihin ja lihaskuntoon. Ensi viikolla sitten taas juoksuun ja kovempiin syketreeneihin kiinni. Välillä on hyvä pitää kevyempiä viikkoja :) Huomaan, että erityisesti pohkeen ja säären lihakset on aika lailla jumissa. Lumessa / jäällä / lumipöperössä juoksu pistää kyllä pohkeet ja jalkapöydän lihakset töihin..

On ollut kyllä ihanaa, kun opintovapaalla ollessani olen saanut nukkua joka yö. Työt ei kuormita ja muutenkin aikataulu on ollut täysin soviteltavissa, joten olen kyllä nauttinut. On ollut kivaa, että olen saanut liikkua monipuolisesti! Tammikuun aikana juoksukilometrejä kertyi yhteensä 140 km, reipasta kävelyä 74km, hiihtoa 20km, lumikenkäilyä 8km + näiden lisäksi viikottain lihaskuntoharjoittelua ryhmäliikuntatunneilla tai salilla. Olipahan hyvä startti tähän vuoteen! Tästä on hyvä jatkaa! :)

Tässä muutamia kuvia sieltä täältä tammikuulta. Hivenen erilaiset maastot alkukuulta pk-seutu vrt. savo :D Mutta nytpä on tainnut eteläänkin tulla kunnon talvi! :)

Sulaa polkua Kirkkonummella

Jättärillä mäkivetoja ja näin piiiitkästä aikaa auringon <3

Lumijuoksua

Vähän hiihtoa

Lumoavia lumimaisemia


Helmikuussa voisi koettaa kerryttää enemmän hiihtokilometrejä, mutta muutoin varmaankin jatketaan samalla rakenteella, josta kirjoittelin tässä postauksessa.

Mutta hei tyypit, ihanaa HELMI kuukautta kaikille! Nautitaan tästä. <3

Ps. Kaipaisin hivenen postausideoita - olisiko jotain, mistä haluaisitte lukea liittyen esim. ultraharjoitteluuni, varustukseen, ruokavalioon tai mitä vain? Ideoita otetaan vastaan :)

Kommentit

 1. Ihanaa helmikuuta sinne! 💙Ultraharjoittelupostaukset on mielenkiintoisia ja ruokaan liittyvät myös! ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne ihastuttavaa kuun jatkoa :) Ja jeps, pitääkin kirjoitella lisää noista aihealueista. :)

   Poista
 2. Ihana HELMIkuu! Kiitos taas tästä positiivisuusannoksesta. :) Minäkin lueskelen mieluusti ultraharjoitteluun liittyvistä asioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii - ihanaa, että sain välitettyä hyvää tuulta. Ja jep, ultrahommia tulee kyllä. :)

   Poista
 3. Minusya olisi kiva kuulla ruokavaliostasi ja vaikka ihan lempi kokkailujasi ja reseptejä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kiitos ideasta, pitääkin kirjoitella joku päivä ruokavaliosta ja reseptivinkkejä. Itsekin tykkään lueskella blogeista ruokajuttuja saadakseen uusia inspiraatioita. :)

   Poista
 4. Olen melko uusi blogisi lukija, joten en ole varma oletko kirjoitellut miten treenaat salilla, jotta se tukee juoksua? Minun postausvinkkini :) Itselläni on välillä (tai useinkin) vaikea löytää motivaatiota lähteä sisätiloihin hikoilemaan, joten lihaskunto jää helposti paitsioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja postausideasta! Lihaskunto tosiaan jää herkästi paitsioon ulkoilmahulluuden iskiessä. Voisinkin siitäkin kirjoitella, mutta vastaan nyt tähän jo nopsasti. Teen salilla tai ohjatuilla lihaskunto-tunneilla kokonaisvaltaisia liikkeitä, kyykkyjä, maastavetoa, askelkyykkyä ja erilaisia coreliikkeitä. Varsinaista saliohjelmaa minulla ei tällä hetkellä ole. Yläkroppa on minun heikoin lenkki ja yläkroppaakin vahvistavia liikkeitä yritän tehdä ainakin kerran viikossa.

   Poista

Lähetä kommentti