Puijon mahti - uskalla unelmoida!

Huhhei, mistähän aloittaisi. Hyvä olo kuplii. Ei ehkä löydy juurikaan sanoja, hymyä sitäkin enemmän. Ehkä siis alkuun kuvat kertokoon puolestaan.


Puijon Mahti, Kuopion uusi polkujuoksuseura aloitti viime sunnuntaina toimintansa. Seuran perustamista on puuhailtu viime syksystä lähtien ja kaikkien vaiheiden jälkeen seura on nyt pystyssä ja toiminta on startannut. HUIKEA FIILIS! 

Olen ollut mukana puuhailemassa ja ideoimassa, mitä kaikkea seuran toiminta sisältäisi. Olen ohjaajana kesän viikoittaisilla yhteislenkeillä. Itsehän olen haaveillut jo pitkän tovin polkujuoksuseurasta, jota meille ei siis täällä Kuopiossa ole vielä ollut. Sitten kun tapasi samanhenkisiä ihmisiä, joilla oli sama haave, alkoi tapahtua. Unelmasta tuli totta.

Meidän ajatuksemme on kannustaa ihmisiä luontoon liikkumaan, tutustuttaa ihmisiä Kuopion ja sen lähiseudun upeisiin polkujuoksuverkostoon ja toki tarjota myös vinkkejä harjoitteluun. Joukostamme löytyy kokeneita polkujen tallaajia, liikunnan alan ammattilaisia kuin näitä minunkaltaisia kuntoilijoita, jotka haluavat välittää rakkautta (polku)juoksuun. 

Käynnistimme kauden järjestämällä polkujuoksupäivän Puijolla, jossa järjestimme pari ohjattua lenkkiä ja liikkuvuustreeniä. Yllätyksemme polkujuoksusta kiinnostunutta väkeä tuli paikalle miltei 80 henkeä, joista osa liittyi jo saman tien mukaan jäseneksi porukkaan. Huippua!!
Juoksutimme porukkaa kolmessa eri ryhmässä, joten kukin sai valita itselleen sopivan porukan. Minä olin ohjaamassa Niinan kanssa polkujuoksun saloihin tutustuville / kevyemmän vauhdin haluaville porukalle. Tosin armottomat Puijon korkeuserot tarjosivat kyllin haasteita "kevyelläkin" reitillä. Fiilis oli kuitenkin mahtava, hymy ja iloinen puheen sorina kuului poluilta. Lenkin päätteeksi oli punaiset posket ja hymy huulilla - mikäs siis sen parempaa. Toivottavasti osallistujat nauttivat yhtä paljon kuin me ohjaajatkin. Yhdessä liikkumisen riemu ja tsemppimeininki saa kyllä minut syttymään. 
Tänään, näin unelmien liikuntapäivänä on hyvä hetki kertoa tästä Puijon Mahdista. Tämä on osoitus siitä, että haaveillaan, unelmoidaan ja astutaan kohti uusia unelmia. Toivottavasti saamme myös polkujuoksuyhteisönä olla kannustamassa ja tsemppaamassa ihmisiä uskomaan itseensä, astumaan kohti uusia haasteita ja nauttimaan liikkumisen riemusta. Se jos mikä on parasta. 


Uskalla unelmoida. <3 

"What if I fall. 
Oh but my darling, 
what if you fly"

Aurinkoista päivää ja viikon jatkoa kaikille! Miten aiot viettää unelmien liikuntapäivää?
Ps. Jos muuten kiinnostuit Puijon mahdista - tsekkaa nettisivut: puijonmahti.fi ja laita instassa @puijonmahti seurantaan. Siellä löytyy luontofiilistelyä ja tunnelmointia myös seuran toiminnasta. :)

Kommentit