Viikonloppufiiliksiä ja oma vappupuolimaraton

Kirjoittaminen on ollut minulle aina luonteva tapa ilmaista ajatuksia ja tunteita. Keveitä ilon tunteita ja kipeitä tuntojakin. Jotakin kaikesta tästä olen jakanut myös blogissani. Tämä on ollut paikkani jäsennellä ajatuksiani, pohtia elämää, fiilistellä endorfiinihuuruisia juoksutunnelmia. Osa ajatuksistani pääsee sivustoille, osan rajaan pois, suojatakseni kuitenkin yksityisyyttäni. Olen halunnut olla avoin ja antaa tässä blogissani enemmän kuin pintaliitoa. Elämän rosoisuutta, kipuja ja koettelemuksia. Toisaalta aika ajoin keskittynyt vaaleanpunaisiin pilvilinnoihin, luomakunnan kauneuteen. Mitä milloinkin. 

Välillä sitä on miettinyt, onko bloggaamisessa mitään järkeä. Mutta kuten taannoin instagram-storieen kirjoitin. Tavatessani nämä mimmit, joihin olen tutustunut blogien kautta, en ikinä kadu sitä että olen aloittanut kirjoittamisen. Olemme tutustuneet blogiemme kautta, kommentoimalla toistemme blogeja ja lopulta päätyneet tapaamaan porukalla. Siitä lähti yhteinen polkumme, joka jatkuu yhä vaikka osalla meistä kirjoitustahti onkin jo hiljentynyt. Käsittämättömän kiitollinen olo. <3


On myös muita lukuisia bloggaajia, ketä olen päässyt tapaamaan livenä ja tutustunutkin. Ja niin hassua kuin se onkin, on tuntunut siltä kuin olisi tunteneet pitkään. Raitan kanssa juttu lähti luistamaan saman tien ja Niinan kanssa myös ystävystytty. Ja myös muihin ihaniin bloggaajiin on tullut törmättyä siellä sun täällä.  On myös niitä (esim.Johanna, Sini, Maija),  joita en ole tavannut, mutta tuntuu että tuntisi jo, ja haluaisin kyllä tavata livenäkin. Hauskaa tämä meidän blogiyhteisö. <3 

Olemme Karoliinan, Hannan ja Tiinan kanssa tavanneet nyt neljän vuoden aikana säännöllisesti, missä milloinkin. Sporttailleet porukalla, ulkoilleet, retkeilleet taikka vaan höpisty kuulumisia hyvän ruuan äärellä. Tällä kertaa tapasimme Tampereella, jossa keskityimme ennen kaikkea rentoutumiseen ja syömiseen. :D


Tampereen Pispalan alue kätkee sisäänsä upeita maisemia, ihastuttavia puutaloja ja niiiiin uskomattoman kahvilan, että voi moro sentään. Nautiskelimme brunssia suloisessa pikkukahvilassa, jonka erikoisuutena on herkulliset amerikkalaiset pannukakut, joita saa myös gluteenittomana. :D Tilasin Pancake-brekun, joka sisälsi munakasta, pekonia, bratvurstia ja hillittömän setin pannukakkuja. Ja sinne upposi koko setti. Mitäs me "pieniruokaiset" :D


Tampere on kyllä kaunis kaupunki, ja lopulta yllättävän "lähellä" Kuopiota.  Järvimaisema hivelee silmiä. Ja tulipahan todettua, että ruoho ON vihreämpää toisessa kaupungissa. ;)

Parempia kuvia.. x)

Mutta niin, summasummarum. Pienet irtiotot arjesta, yksi yö toisessa kaupungissa, ystävät ja yhdessäolo tekee kyllä hyvää. Kiitos likat.


Virvoittavan viikonlopun jälkeen on vappua vietetty sitten ihan kotosalla. Meillä oli hurjat bileet, kun innostuttiin miehen kanssa kunnolla siivoamaan ja kiillotettiin kaakeleita joskus yhdeksän aikaan illalla. Ei vissiin ihan se vappu enää sytytä ihan samalla tavalla, mitä joskus. Tosin tänään saadaan kyllä ystävät kylään grillailemaan, joten mukava viettää  yhdessä vapaapäivää hyvän seuran ja ruuan ääressä. :)

Eilen aloitin kyllä omat vappujuhlani parhaalla mahdollisella tavalla. Ajattelin kokeilla, miltä pidempi juoksulenkki tuntuisi. Tällä hetkellä juoksulenkit on olleet noin tunnin mittaisia, mutta muutoinhan olen liikkunut säännöllisesti eritavoin - lihaskuntojumppaa, pyöräilyä ja joitakin ryhmäliikuntatunteja. 

Ja niin lähdin matkaan. Juoksu ei tuntunut ehkä niiiin helpolta kuin se on joskus tuntunut. Epäilin, että joku oli nostanut mäkien kaltevuutta viime vuodesta. Kun huomasin, että jalassa ei ole mitään oireita ajattelin juosta oman puolimaratonin ja vähän jouduin itseäni tsemppaamaan viimoisilla kilometreillä ja loputtomilta tuntuvissa nousuissa. :) Oikeesti ne mäet ei nyt kovin kummosia ole, mutta ehkä se juoksutauko kuitenkin näkyy, vaikka monipuolisesti olen liikkunutkin. :) Mutta tästäpä on hyvä jatkaa kohti kesää. Iloitsen siitä, että olen päässyt juoksemaan. <3

Kun tiedän, että lukijoina on niitä, joita kiinnostaa myös nämä kaikki speksit, ja kun kerrankin mulla on uusi sykemittari, joka tallettaa näitä tietoja, niin laitetaanpa lukujakin näkyville omasta vappu-puolimaratonista. 

Kesto 21,19km: Aika: 1:45:47, Keskivauhti 4:59min/km, 
Nousu: 155m, Lasku: 170m, Keskimääräinen korkeus 127,3, maks 164
Keskisyke: 158, max 174


Näillä tunnelmilla toivottelen oikein hyvää vappua!  

Minä lähden pihalle pihahommiin. Niin se ihme tapahtui, että lumet on miltei pihamaalta sulanut. Kesää kohti Kuopiossakin. UUJEA!

Huippua vappua, ja viikon jatkoa ja tsemppiä juoksuteeneihin! Miten siellä luistaa juoksutreenailut tai kevät muutoin? :) Kuulumisianne ja kommenttejanne on aina kiva lueskella. (vinkvink;))

Kommentit

  1. Oli kyllä niin kiva ja virkistävä viikonloppu! 💛Ja ihan huikea toi sun puolikas! 😄💪Kivaa vappupäivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vieläkin viikonloppu hymyilyttää <3. Ja jep, tyytyväinen puolimaraankin, jonkinlainen vauhti on vielä tallella. :) Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  2. Jösses oot nopea :) Hieno lenkki !! Teki ihan mieli pitkälle lenkille.. Itse kulutin Tampereen hiilarit vähän lyhyemmällä lenkillä, mutta riittääpähän niitä vielä tänään metsäänkin, kun lähden rastien perässä juoksemaan ;) Kiitos ihanasta viikonlopusta ja mukavaa toukokuun ekaa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin kulki pannareilla, pitkät lenkit on kyllä <3 Ja oijoi, siellä päästy suunnistamaan. Ihanaa. Kiitos itsellesi ja ihanaa viikon jatkoa, kohta on jo viikonloppu - jee! :D

      Poista
  3. Ensinnäkin - hiukan sä oot nopee!!! Ihan huikee aika extempore puolikkaalla vielä, kun reittikään ei oo ollu mikään flättis.
    Mä kelailen tuota samaa lähes koko ajan. Että onko tuossa blogin kirjoittamisessa mitään järkeä. Varsinkin, kun aikaa ei oikein tunnu riittävän ja olen myös tosi hidas tuottamaan tekstiä 😀 Silti tykkään kirjoittamisesta tosi paljon ja sitten tämä vuorovaikutus motivoi. Kuten totesit, niin moni tyyppi tuntuu ihan tutulta, vaikkei olla tavattukaan. 😊 Oletko muuten tulossa KK:lle vaikket kisaakaan? Päästäisiin vihdoin treffaamaan livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo. Oon kyllä joskus ollut nopeempikin x) Mutta joo, omaksi puolimaraksi oikein mainio vauhtiveto.

      Toivon, että olet päätynyt siihen, että kirjoittamisessa on järkeä koska tekstejäsi on kia lukea! Ja joskushan voi vaikka aihetta keventääkin ettei tekstin työstämisessä mee niin kauaa. :) Ja hei, kylläpä vain olen tulossa KK:lle, juurikin siksi että tahdon viimeinkin treffata sut ja Sinin!! Ja tietty myös päästä tsemppaa toisia ystäviä, jotka ovat lähdössä juoksentelemaan. Oon ilmoittautunut myös talkoojengiin lauantaiksi. :)

      Poista
  4. Voooi, kiitos maininnasta! <3 En tiedä onko se juoksijuus vai mikä, mutta sinäkin tunnuit heti ihan tutulta. :)

    Oon niin ilonen siitä, että pystyt juoksemaan jo noin hyvin. Tiedän itsestäni, että osittainenkin juoksusta luopuminen on hirveän raskasta, onneksi pääset nyt jo menemään kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ihana oot! <3 Lenkit pystyn juoksemaan kunnolla mutta määrällisesti toki juoksu on vielä toista mitä ennen. Mutta jokaisesta askeleesta kiitollinen! :)

      Poista
  5. Ja sitten jotkut vielä väittävät vakavalla naamalla, ettei aikuisena voi saada uusia sydänystäviä . Treffinne kuulostivat iiiihanilta!

    Vitsit sulla irosi hyvin vapun kunniaksi. Go girl!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, niin ne nettitreffit voi johtaa pysyvään ystävyyteen. Bloggaus. <3 Sinutkin poppis tahdon nähdä livenä!

      Ja jooo, kiitti! Ihana oli huomata, että vauhti ei ole kokonaan kadonnut. :)

      Poista
  6. Huhhahhei kun kova! Olet supermimmi. <3 Ja kiitos maininnasta; minustakin tuntuu että ollaan tunnettu jo pitkään vaikkei edes olla vielä tavattu livenä. :) Toivottavasti nähdään Rukalla!

    Blogimaailma on upea juttu ja sieltä löytyy uskomattoman paljon tukea ja motivaatiota omaankin tekemiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nähdään Rukalla!!! :) Allekirjoitan ajatuksesi blogimaailman suhteen.

      Poista

Lähetä kommentti