Kesäonni

Blogi viettänyt hivenen hiljaiseloa, hyvästä syystä tosin. Meillä on ollut upea kesä, joten koneella istumisen sijaan olen viettänyt aikaa ulkona.  Mikäs sen parempaa. 

Tänään tosin, näin keskikesän juhlana istun sisällä, villasukat jalassa ja pysähdyn hetkeksi miettimään, millainen kesäkuu onkaan ollut. Tänään on juuri hyvä hetki pysähtyä miettimään, mistä kaikesta kesäonni on koostunut. Kuvat auttavat palaamaan niihin onnen hetkiin, joita arkinen elämä on täynnä. Kunhan malttaa pysähtyä aistimaan kesän tunnelmia. 

Kesäonni on..


Juhlat ystävien kanssa. 
Kutsuin ystävät kokoon juhlimaan valmistumista. Sain yhden etapin päätökseen keväällä, joten sitä oli syytä juhlia. Liian harvoin me pysähdymme kiittämään siitä, mitä olemme saavuttaneet. Vaikka varsin usein voisimme sanoa itsellemme Eeva Kilven sanoin:

"Nukkumaan käydessä ajattelen:

Huomenna minä lämmitän saunan,
pidän itseäni hyvänä,
kävelytän, uitan, pesen,
kutsun itseni iltateelle,
puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen kehun;
Sinä pieni, urhea nainen, minä luotan sinuun."


Retkipäivät luonnon lumossa. 
Sovimme jo viime syksynä serkkuni ja siskon perheen kanssa treffit Repoveden kansallispuistoon. Varasimme savotta-kämpän kahdeksi yöksi. Sähkötön tupa oli sopivan tunnelmallinen viikonlopulle. Retkeilimme ja nautimme huikeista Repoveden kansallispuiston maisemista. Aamuisin ja iltaisin sai pulahtaa virvoittavaan veteen. Rentoutuminen oli taattua. Aivan ihastuttava viikonloppu. Tämänkaltaisia treffejä lisää.

Puijon Mahdin yhteislenkit.
Perustamamme polkujuoksuyhteisön viikkolenkit ovat kyllä kerta toisensa jälkeen saaneet hymyn huulille. Jokaisella viikkolenkillä on viihtynyt miltei kolmekymmentä juoksijaa. Ihanaa jakaa tätä polkujuoksufiilistelyä yhdessä. Kuten tämän viikkoisessa ensimmäisessä jäsenillassa puhuttiin: "Tää yhteisö on meitä varten, jokainen on meistä yhtä arvokas. On tärkeää, että jokainen saa tuoda omat kokemukset "yhteiseen kulhoon", jotta voimme oppia toinen toisiltamme. Parasta. Yhdessä eteenpäin.


  
Siskon perheen vierailu.
Sisko perheineen oli seuranani koko viikon miehen ollessa työreissulla. Saimme viettää ihania yhteisiä hetkiä. Erityisesti nautimme luonnon lumosta, auringonpaisteesta ja rantakeleistä. Koimme uusia elämyksiä, mm. telttayö kotipihalla. Rankkasadekaan ei pienten tyttöjen unta häirinnyt, joten retkiseuraa taatusti luvassa tulevanikin vuosina. Oli niin helmi viikko. <3


 
Ihana kesäonni. Lopulta koostuu niin pienistä asioista, yksittäisistä tilanteista, joista voi tulla niitä elämän ainutlaatuisia hetkiä, joita kerryttää elämän voimavaramuistoiksi.

Täällä yöttömän yön juhlaa vietettiin 12 tunnin yöunilla. Sain miehenkin työreissulta kotiin, joten ehkäpä siksi niin hyvin nukuttikin. :)Pään painan ruohikolle ja oion jalkojain. En jaksa pohdiskella, mä tahdon olla vain. Sen viisaammat voi tehdä, mä päivän kultaan jään. Mä tunnen kaikki tuoksut ja luonnon loiston nään. Voi leikitellä mielikseen, voi ottaa jättää paikoilleen tai olla niin kuin luonnostaan ja maata vaan. Tove Jansson. 

 Ihanaa juhannusta, minttumaariaa! 

Mitäpä sinne kuuluu, mistä sinun kesäonnesi on koostunut? 
Kommentit