Oi maamme Suomi

Vuosi sitten Kolin vaellusreissulla saimme herätä autiotuvasta tämänkaltaiseen syksyiseen maisemaan. Pakkasta oli pariastetta ja maa oli kuurassa. Järveltä nouseva usva ja käsinkosketeltava hiljaisuus teki tästä hetkestä suorastaan taianomaisen.


Ukkokolin päältä näkyi kaunis syksyn värikirjo ja upeat värimaisemat. Tuuli tuiversi ja näitä kauniita maisemia katsellessa sielu suorastaan lepäsi.Puolestaan parin vuoden takaisella Lapin reissulla hämmästytti luonnon läheisyys erämaassa. Siellä me ihmiset ja eläimet, sulassa sovussa.Ja mikä onkaan kauniimpaa kuin auringon säteiden leikittely pakkashangilla, myös kotoseudulla.
Kevät ja kesäkin sykähdyttää, kun luonto puhkeaa taas talven jälkeen uudestaan eloon. Maisema syttyy jälleen värikirjoon ja alkaa ainutlaatuiset valoisat kesäyöt.


Ja kuinka useasti sitä nauttiikaan niistä mökkihetkistä, kun saa saunanraikkaana istahtaa laiturille ihastelemaan auringonlaskua.. Ja miten muistuukaan mieleen lukuisia ihania hetkiä, jolloin ystävienkin kanssa olemme hämmästelleet luonnon kauneutta.

 
Näitä kuvia katsellessani mietin, kuinka onnellinen saakaan olla tästä meidän upeasta ja kauniista maasta, jossa on vapaus elää. Niin moni asia on meillä hyvin, ja siihen haluan juuri tänä päivänä kiinnittää katseeni.
Kiitos. <3

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Kommentit

 1. Ihania kuvia :) Meidän Suomi on kyllä niin ihana ja tärkee! <3 Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi <3 Sinunkin itsenäisyyspäivän postaus oli ihanan tunnelmallinen! Rentouttavaa joulukuun jatkoa!

   Poista
 2. Kauniita kuvia! :) ihanaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on kaunis! Kiitos itsenäisyyspäivän toivotuksista, samoin sinne hyvää joulukuuta! Ja olispa kiva jos jossakin vaiheessa ennätettäisiin nähdä:)

   Poista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivää! Kaunis Suomemme upeissa kuvissasi ja näissä tunnelmissa!

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita kuvia! Erityisesti tuo porokuva ja lopun "ihmiskuvat" ovat tosi sykähdyttäviä! On se vaan tosi että meillä on niin upea maa ja luonto, että ihan ihmetyttää miten vähän jaksamme siitä olla iloisia ja ylpeitä.

  Mukavaa viikonalkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri, siksipä onkin hyvä aina aika-ajoin pysähtyä ihastelemaan, miten kaunis maamme onkaan:) Itse kyllä teen tosin tätä päivittäin, en vain oikein "saa tarpeekseni" luonnon kauneudesta, ja hyvä niin:)

   Samoin sinne oikein mukavaa viikon jatkoa!

   Poista

Lähetä kommentti