Toteutunut unelma: Loma liikkeessä- polkujuoksuvaellus Alpeilla

Minulla on unelmia. Olen halunnut toteuttaa vaelluksen juosten vuoristossa ja haluan kirjoittaa kirjan. Toinen näistä on toteutunut. Viime kesänä lähdimme ystäväni kanssa omatoimimeiningillä Alpeille polkujuoksuvaellukselle. Aktiivilomailu ei edellytä tuhansien eurojen matkabudjettia. Vaan hyvin vähälläkin pärjää, etenkin kun yöpyy edullisissa vuoristomajoissa ja kantaa viikon kamat mukanaan, kuten teimme. Omatoimimatkailu vaatii etukäteissuunnittelua ehkä hitusen enemmän, mutta loppu onkin "helppoa", töppöstä vain toisen eteen ;)


 Kirjoitin tästä reissusta jutun Sport-lehteen, josta voit lukea lisää tunnelmia.  Olkoon tämä kirjoittamani lehtijuttu myös askel lähemmäksi toista unelmaani: kirjan kirjoittamista. Olin kovin ilahtunut (tai oikeastaan ihan superinnoissani!!!) , kun lehden tuottaja oli bongannut juoksuvaellus-blogipostaukseni ja pyysi kirjoittamaan siitä lehteen. Huippua! Toivon, että juttu inspiroi ja antaa uskallusta unelmoida ja toteuttaa haaveitaan. Toivottavasti siitä välittyy rakkaus luontoon, koska luonnossa liikkuminen on niiiiin parasta.


Näin flunssahuuruisena on ihana muistella niitä upeita hetkiä vuoristossa ja haaveilla tulevista seikkailuista. Vahvistakoon nämä kokemukset juuri sitä ajatusta, että unelmia kannattaa sanoa ääneen. Vielä minä huiputan vuoria ja vielä joskus kirjoitan kirjan, jossa puen sanoiksi lukuisia ajatuksia ja kokemuksia.. :)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! 
 
Kurkkaa nämä blogiteksit viime heinä-elokuun polkujuoksuvaelluksesta, ja kipaise hakemaan Sport-lehti kaupasta ;)Kommentit

  1. Jee❤️En malta odottaa, että pääsen lukemaan sun Sport-lehden jutun! Ja pian nähdään myös, ihanaa!😍

    VastaaPoista
  2. Superhyvä lehtijuttu! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti